Skip to main content
zboruri Ljubljana, zboruri Bucuresti

Zboruri București – Ljubljana și retur cu Adria Airways

Începând cu programul de vară, Adria Airways va conecta Bucureștiul de capitala Sloveniei, Ljubljana, prin 4 zboruri săptămânale.

Situată în inima Europei, Slovenia este o țară mică ce se învecinează cu Alpii, Marea Mediterană, Podișul Karst și Câmpia Panonică, ambele bogate în ape minerale. Mai nou, Slovenia este cunoscută pentru prima fântână cu bere din lume :), dar ce mai cunoscută destinație turistică din Slovenia rămâne Bled și lacul cu același nume, ce înfrumusețează desktop-ul multor utilizatori de PC-uri și laptop-uri din lume.

Zborurile București – Ljubljana și Ljubljana – București sunt deja în sistemul companiei și pot fi rezervat pe site-ul acesteia.

Rezervă bilete avion spre Ljubljana  Rezervă bilete avion din Ljubljana

Din Ljubljana te poți orienta, tot cu avionul, spre alte destinații din Europa, precum Podgorica, în Muntenegru, Tirana, în Albania, Viena, Geneva, Zurich, Munchen, Frankfurt, Praga, Varșovia, Copenhaga ș.a.m.d.

Tot în acest an, Adria Airways va inaugura zboruri din Ljubljana către Manchester, Kiev, Sofia, Sarajevo, în Boznia și Herțegovina, Dubrovnik și Brac, în Croația.

În 2017, Adria Airways a transportat 1.2 milioane pasageri, o creștere de 10% față de 2016 ce s-a bazat pe introducerea de noi zboruri în și din destinații Europene, dar și pe reducerea timpilor de așteptare pentru conexiuni.

Adria Airways face parte din Star Alliance, alaturi de Austrian Airlines, TAP Portugal, SWISS, Lufthansa, Turkish Airlines și alte companii aeriene, lucru ce îți poate aduce mile dacă folosești programul de loializare ale acestor companii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.