București – Marrakech cu Blue Air, din 3 noiembrie

zboruri Blue Air, pachete Lidl Tour, Marrakech, Maroc

Blue Air, printr-un parteneriat cu Lidl Tour, va opera zboruri directe între București și Marrakech, începând cu luna noiembrie.

Biletele sunt deja disponibile pentru vânzare pe site-ul Blue Air, oferindu-le posibilitatea de a vizita Marrakech-ul inclusiv celor ce preferă vacanțele do-it-yourself. De asemenea, cei interesați de o vacanță în Maroc își pot achiziționa de pe site-ul Lidl Tour 4 pachete turistice diferite cu zbor direct spre Marrakech. Pachetele turistice sunt vândute pe platforma Lidl Tour de către agenția de turism Karpaten. Zborurile București – Marrakech încep pe 3 noiembrie și se vor desfășura, în fiecare sâmbătă, până pe 5 ianuarie 2019.

Rezervă bilete avion

Marrakech, fosta capitală imperială a Marocului sau Orașul Roșu, cum mai este denumit, a fost o destinație exotică mereu pe lista de destinații a românilor, dar lipsa opțiunilor de zbor directe a descurajat mulți turiști să descopere destinația.

Din Marrakech poți pleca să explorezi Sahara, te poți orienta spre plajele exotice de la Agadir sau poți face un tur al Orașelor Imperiale Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat sau Casablanca.

Peisajele din Maroc îmbină plaje cu nisip fin și deșerturi aride, bazare ce freamătă în agitația urbană, specialități culinare cu arome exotice, dar și arhitectură orientală.

Cumpără ghid turistic Maroc

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
The Raviz Resort and Spa Kadavu, Calicut, Kerala

7 hoteluri pe care trebuie să le încerci dacă vizitezi Kerala

Next Article
Najee, bucatarie orientala, Titan, restaurante Bucuresti

Najee, gusturi orientale și belly dance

Related Posts
Total
0
Share