Skip to main content

Virtual talking character

Vă mai amintiţi de A.L.I.C.E.? Dar de agenţii virtuali, de care spuneam eu că ar putea fi folosiţi cu succesc în cadrul portalurilor de e-commerce sau e-tourism?

Nimic mai simplu, soluţia vine din partea celor de la OddCast prin SitePal, un generator de caractere virtuale care … vorbesc.

Prin intermediul unui astfel de caracter virtual se poate prezenta, de exemplu, carcateristicile unui produs scos la licitaţie pe unul din multele site-uri dedicate sau se poate înlocui banalul post scris pe un blog sau se poate face un ghid digital/hartă navigaţională pentru un blog/site dedicat e-tourismului şi nu numai.

Utilizatorul poate alege „sex”-ul caracterului virtual, look-ul acestuia şi, bineînţeles, textul pe care trebuie să îl reproducă. Ca să vă convingeţi, încercaţi singuri să creaţi un astfel de caracter.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “Virtual talking character”

  1. Pingback: Virtual tourism « Digital Guide
  2. Pingback: Wi-Fi în autocar, poate și în tren sau, de ce nu, în avion sau în mașina personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.