Rock in parc!

Surprinzător, în seara asta am nimerit, fără să ştiu de eveniment, la o rockăreală de la hard la soft din seria de evenimente “Maraton la Preoteasa”. Concertul a avut loc la scena în aer liber din Parcul Crângaşi. Curios, m-am strecurat printre Cotton de Tulear-i (aluzie la emo kids!) cu grijă să nu fiu călcat de espadrilele lor cadrilate şi m-am apropiat de scenă, unde se desfăşurau într-un heavy metal autohton cei de la M.S. ex Harap Alb. Au avut câteva pasaje instrumentale meseriaşe, în rest nu pot să zic că am fost foarte impresionat, mai ales că nu se potrivea deloc trecerea de la vocea groasă răguşită, la vocea ascuţită pe refren.Am observat în mulţime şi alde nişte gură cască d-ăştia, mergători la vot, care greşiseră evenimentul mai mult ca sigur şi se cruceau la dezmăţul satanic ce le-a fost dat să vadă. După aproximativ 40 min. cei de la M.S. au pasat microfonul … nu următoarei trupe ci prezentatorului evenimentului, care la rândul lui a invitat în scenă pe cei de la Voodoo, total necunoscuţi mie, care au părăsit scena după 3 piese (aşa era în program). Următorii la instrumente au fost cei de la Viţa de Vie care au încins atmosfera, iar mulţimea de rebeli neînţeleşi de lume s-a antrenat într-un pogo dezorganizat, fără victime … din fericire.

Aici intră în scenă cocalarul gangsta (vezi foto), care, împreună cu alt cocalar cu treningul la dungă, se dădeau repări, frate, şi-şi aruncau mâinile în aer să nu cadă de fraieri. Cocalarul gangsta abia aştepta o repriză de pogo ca să poată face el pe zmeul zmeilor şi să calce pe espadrilele cadrilate pe săracii Cotton de Tulear-i. Pff, ce face, domn’e, o glugă în cap şi un batic la gât din om!

Evenimentul din această seară a fost închis de Zdob şi Zdub, pe ritmuri de hardcore moldovenesc. Aceleaşi reprize de pogo triste, acelaşi cocalar gangsta … . Oricum, au menţinut jocul de glezne şi zâmbetul pe buze.

Pentru sâmbătă, 27 octombrie, în acelaşi loc, se anunţă concert Luna Amară, Nişte Băieţi şi Gândul Mâţei (după orele 21 – nu garantez). Seria de concerte va continua vineri, 2 noiembrie, cu Phoenix, iar sâmbătă, 3 noiembrie, vor performa Mondial, Compact şi Iris.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Wiki City - the interactive city

Next Article

The biggest swiming pool in the world

Related Posts
Total
0
Share