Planificator de rută pentru mijloacele de transport în comun din Bucureşti

Judecând după data comentariilor (vezi 1 şi 2) prin intermediul cărora se doreşte promovarea instrumentului de orientare pe traseul mijloacelor de transport în comun din Bucureşti, RATB Navigator, putem spune că acesta şi-a făcut apariţia în .ro undeva spre sfârşitul lunii maritie Conform serviciului web.archive.org, prima indexare a RATB Navigator figurează în luna septembrie 2007, deşi domeniul este înregistrat la ROTLD din august 2007.

Nu cred că contează aşa de mult data exactă de când acest serviciu a devenit activ, pe cât contează facilităţile pe care acesta la pune la dispoziţia utilizatorilor. Din punctul meu de vedere este un index al mijloacelor de transport în comun (tramvaie, autobuze, troleibuze) şi al traseelor pe care acestea circulă, mai exact staţiile în care acestea opresc de la un capăt la altul. Pentru fiecare staţie afişată se prezintă legăturile cu alte mijloace de transport în comun de suprafaţă, precum şi obiectivele din apropierea staţiilor (bănci, firme, muzee etc.).

De asemenea, site-ul pune la dispoziţie un planificator de rută. După stabilirea punctului de plecare şi punctului de sosire traseul este afişat, la alegere, fie pe Google Maps, fie pe Yahoo!Maps.

Conform informaţiilor puse la dispoziţie pe site, traseele afişate sunt actualizate pe baza modificărilor apărute în rutele mijloacelor de transport în comun.

Total
0
Shares
5 comments
  1. Pingback: Planificator de rută pentru mijloacele de transport în comun din mediul urban
  2. Pingback: 10 aplicaţii mobile de călătorie pentru telefoanele mobile cu SO Android
  3. Pingback: Planifică-ţi traseul cu mijloacele de transport în comun din Braşov | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Brandul România

Next Article

Automate pentru bilete în Arad

Related Posts
Total
0
Share