Skip to main content

Plata contactless a călătoriilor pe liniile RAT Brașov

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov şi BRD au încheiat zilele trecute un parteneriat în urma căruia călătorii de pe linia 20 pot achita contravaloarea unei călātorii prin intermediul cardului bancar contactless BRD Mastercard/Maestro PayPass. Linia 20 face legătura între Livada Poştei – Poiana Braşov.

16 validatoare speciale au fost puse gratuit la dispoziţia RAT, pe 8 autobuze, de către BRD.

Tehnologia integrată în cardurile contactless BRD Transport permite oricărui posesor de card cu tehnologie contactless, din România sau străinătate, să utilizeze sistemul de taxare. Evident, cardul trebuue să poarte sigla Mastercard/Maestro PayPass.

În atenţia regiei de transport se află şi posibilitatea de a echipa toate mijloacelor de transport cu cititoare de cartele magnetice, precum şi instalarea a altor 30 de automate de bilete, şi echiparea staţiilor de călători cu panouri de informare şi camere video de supraveghere.

La momentul actual, plata cu cardul contactless se mai poate face în Bucureşti.

[via monitorulexpres.ro]

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.