Servicii de video sharing made in .ro (II)

Continuând lista începută aici mai adaug câteva servicii de video sharing din .ro:

RockTube.ro

Social video networking de la Metalhead. Upload de până la 100 MB pentru orice tip de fişier video. Posibilitate de a customiza pagina. Bookmark social fără facilităţi RSS.

myvideo.ro

Reţeauma myvideo.de, de care aminteam în acest post, s-a extins acum şi în România, după Elveţia, Austria, Olanda şi Belgia. myvideo.ro împrumută template-ul site-ului mamă, oferă servicii RSS şi posibilitatea de a integra clipuri video pe propriile bloguri/site-uri.

Filebox

Filebox.ro au introdus în luna iulie opţiunea de video hosting. Oferă posibilitatea de a integra clipuri video pe propriile bloguri/site-uri, pentru fiecare vizualizare acordându-se puncte pe baza cărora se pot câştiga premii.

Video sharing services in .ro

Dacă cunoaşteţi şi alte servicii, nu ezitaţi să lăsaţi o notă pe imaginea găzduită pe Flickr (cea de mai sus). Vă puteţi loga cu un user de Yahoo!Mail.

Conf.ro

Conf.ro este o reţea socială bazată pe video sharing. Oferă facilităţi de integrare clipuri video pe propriile bloguri/site-uri, servicii RSS. Site-ul dispune şi de o secţiune de jocuri (Flash). Secţiuni ca “Despre noi” şi “Termeni şi condiţii” sunt încă în construcţie.

Videospace.ro

Videospace.ro este un serviciu oferit de Romarg. Ca şi în cazul conf.ro secţiunile de identificare şi de “Termeni şi condiţii” sunt în construcţie. Integrare clipuri video, facilităţi de bookmark social, fără facilităţi RSS.

Later Update 1:

VIDEOHUB

oferă servicii de video sharing, fără facilităţi de social networking şi RSS. Clipurile sunt ordonate pe categorii. Posibilitate de integrare clipuri video pe propriile bloguri/site-uri, fără facilităţi de bookmark social. (via Carmen Holotescu)

Dish.ro

Dish.ro oferă servicii de video sharing cu posibilitatea de abonare la serviciul RSS dedicat fiecărei categorii, fără facilităţi de bookmark social sau social networking. Am observat că au o opţiune de download probabil pentru artiştii români ce vor să îşi promoveze muzica şi îşi dau acordul pentru asta. Accesibil în engleză şi spaniolă. (via)

Later Update 2:

Via Din fotoliu am aflat de inca doua site-uri: MotoTube si Veevo. Cateva cuvinte despre MotoTube aici, iar aici o analiza pentru Veevo.

Total
0
Shares
4 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Greşeli frecvente pe semi site-urile de turism electronic

Next Article

Eye on Earth: Water Watch

Related Posts
Total
0
Share