Noaptea muzeelor [2009]

Pentru că pe 18 mai se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Muzeelor, toată ţara a avut parte, noaptea trecută, de o altă Noapte a muzeelor deschise, eveniment organizat la iniţiativa Ministerului Culturii şi Comunicării din Franţa.

Total
0
Shares
4 comments
  1. Anul acesta se împlinesc 70 de ani de la un grandios eveniment din istoria Capitalei, care a adus, într-o singurã zi, peste 200.000 de vizitatori. Cîþi dintre bucureºtenii de azi îºi mai aduc aminte de “Luna Bucureºtilor”? De primele focuri de artificii în capitala de pe malul Dîmboviþei, de expoziþiile fastuoase, raliurile, concursurile sportive ºi spectacolele de teatru? O lunã în care locuitori din toate colþurile þãrii se adunau între 9 mai – 9 iunie sã petreacã ºi sã se distreze, pentru cã Bucureºtii erau în sãrbãtoare. ªi din 1948 pînã azi nici vorbã ca vreun eveniment sã-i mai fi egalat amploarea ºi sã fi adunat atît amar de lume.

  2. Lăsând gluma la o parte, chiar familiei Quintus.

    Cât despre vigilenţă … se cere. Numele aşa-zisului autor al acelui comentariu e cam pe toate gardurile, iertată-mi fie ieşirea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Imnul turistic al României

Next Article

Bere nemţească

Related Posts
Total
0
Share