Bere nemţească

Chiar dacă nu am avut ocazia să descopăr perea mult din bucătăria nemţească, nu am ezitat să încerc câteva mărci de bere nemţească, asta pentru că magazinul de băuturi era relativ apoape de noi şi chiar am avut de unde alege la preţuri rezonabile.

După atâta timp de la degustare, nu mai pot spune decât că Löwenbräu-ul lor nu e aşa dulce ca cel îmbuteliat în România şi adaptat pieţei româneşti (românilor le plac berile mai dulci!), iar singura bere de care am fost încântat a fost Hofbräu.

Dintre berile fără alcool mi-a plăcut Karamalz, mai mult o băutură acidulată pe bază de extract de malz şi fructoză, cu aromă puternică de caramel.

Nici de data aceasta nu am reuşit să mă împac cu berea albă.

Mai jos sunt doar câteva din berile pe care am reuşit să le iau în evidenţă. În caz că aţi încercat una din ele, nu ezitaţi să daţi click pe imagine pentru a-i putea acorda un rating de la 1 la 5.

Köstritzer German Beers Jever Licher Maingold Landbier Warsteiner Radeberger Pilsner Binding Export Löwenbräu Hofbräu Beer Schmucker Schwarz Bier Flensburger Pilsner Grünfelder Export Karamalz

Technorati Profile

Total
0
Shares
3 comments
  1. frumos Petrus, in curand (anul asta candva) o sa pun si eu un post legat de marcile de bere pe care le-am baut prin strainatate si nu numai …

  2. Pingback: The City Break
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Noaptea muzeelor [2009]

Next Article

metropedia.ro

Related Posts
Total
0
Share