Transport Germania – România prin Viotur

transport persoane, transport international, germania romania

Dacă ai frică de avion și poți zbura doar sedat, mai bine faci un efort suplimentar de timp, că de bani nu mai poate fi vorba, tarifele fiind aliniate deja cu low-cost-urile, și optezi pentru transportul cu autocarul. Cum unde? Peste tot în Europa, iar dacă vrei un exemplu concret îți pot da Germania. Sau Franța. Sau Italia. Sau Austria.

Transport Germania – România la adresă

Te și duci, te și întorci cu autocarul fără grija bagajului care trebuie să se limiteze la 20 kg. Așa că data viitoare când te duci la nemți, fă-o și pe asta, mergi cu autocarul la destinație, bea-le berea, mănâncă-le wurștii și apoi optează iar pentru transport Germania – România la adresă. N-ai nici stresul statului la volan, primești și o masă caldă la un restaurant de pe traseu, iar pe parcursul călătoriei poți rupe internet-ul în două pe Netflix, Youtube sau Spotify, căci ai wi-fi la discreție. Și da, ai citit bine, odată ajuns în orașul de destinație, ai asigurat transferul fix la adresa la care trebuie să ajungi (transfer door-to-door).

Cei de la Viotur, firmă de transport persoane din Târgul Frumos, Moldova, au peste 15 ani de experiență în transportul de persoane pe distanțe medii și lungi, în peste 300 de destinații din 50 de țări.

Către și dinspre Germania operează zilnic spre și din destinații importante din punct de vedere turistic dar și comercial, cum sunt: Frankfurt, Mainz, Koln, Munchen, Berlin, Koblentz, Stuttgart, Bonn, Berlin etc.

Rutele Viotur sunt operate cu peste 50 de autocare, atât cu autocare din flota proprie, cât și cu autocare din flotele transportatorilor parteneri, mărci precum Setra sau Mercedes dominând parcul auto.

transport persoane, transport international, germania romania

Transferurile de la adresă se fac cu microbuze marca Mercedes Sprinter din categoria de 8 plus 1, dar și cu microbuze de 17 sau 22 de locuri pentru transport internațional de persoane.

Dacă nu ești un împătimit al internetului, nu-i bai, toate mașinile au sisteme audio-video pe care rulează conținut multimedia, așadar plictiseala te va cuprinde mai greu decât te-ai fi așteptat.

Conform datelor funizate de Viotur, în materie de transport Germania – România la adresă, cele mai populare plecări spre casă se fac din Frankfurt, Dortmund sau Munchen, cu tarife de la 100 de lire.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Agenţia de turism online Litoralulromanesc.ro a încheiat anul 2018 cu vânzări de 23 de milioane de euro

Next Article
RoTravel Apps Index

RoTravel Apps Index, rezoluția mea pe 2019

Related Posts
Total
0
Share