Paravion.ro va face parte din portofoliul Happy Tour

Happy Tour, agenție de turism din România axată pe serviciile corporate și deținută 100% de către fondul spaniol de investiții GED, va achiziționa paravion.ro, momentan în administrarea agenției Millenium Tour. Achiziția va fi finalizată în cea de-a doua jumătate a lunii iunie, după ce va fi aprobată de Consiliul Concurenței. Site-ul paravion.ro va continua să opereze independent de agenția de turism Happy Tour.

Achiziția face parte din strategia de consolidare în sectorul turistic a GED, strategie începută încă din 2007, prin achiziția Happy Tour.

Pe piața românească, GED a intrat încă din 1996, prin GED Eastern Fund I (Fondul Roman Post Privatizare), iar la momentul respectiv a investit și în industria hotelieră, mai exact în Continental Hotels, obținând 20.11% din lanțul hotelier, procent vândut în 2006 către actualul actionar, Red Group.

La momentul actual, principalul instrument prin care se fac investițiile pe piața românească este fondul GED Eastern Fund II.

P.S. Profit de ocazie să vă reamintesc de sondajul referitor la site-urile de pe care vă cumpărați/rezervați biletele de avion.

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: eMag anunță parteneriatul cu paravion.ro | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Ghizi din toate colţurile ţării, uniţi-vă!

Next Article

[Interviu] Adriana Cocic şi Ana-Maria Roşioară despre triptime.ro

Related Posts
Total
0
Share