e-Turism Bref (48) – 4 august – 5 octombrie 2014

MTB, Calarasi, Giurgiu, sosea, copaci

Bine v-am regăsit după această lungă vacanţă de vară. Azi reniv cu actualizări în secţiunea eTurism Bref despre siturile rezervări care înlocuiesc agenţii de turism, despre parteneriatul dintre Vola.ro şi Garanti Bank, plăţile online cu cardul pentru pachete de vacanţă, profilul turistului modern în 2014 şi alte ştiri pe scurt.
Corina Pacuraru, Perfect Tour: Agentii de vanzari in turism vor fi inlocuiti de portalurile online ca Booking sau Expedia

Şi siturile de rezervări au nevoie de oameni de vânzări/agenţi de turism/consultanți. E la latitudinea agenţiilor dacă îi numesc aşa sau le spun agenţi de call center.

Vola.ro a incheiat un parteneriat cu Garanti Bank

Cum românii nu au încredere deplină în plăţile online, Vola.ro a încheiat un parteneriat cu cei de la Garanti Bank pentru ca clienţii agenţiei de turism online să poată plăti printr-un mediu electronic în care au o încredere mai mare decât în online.

Paravion: Numarul de vacante platite online cu cardul s-a inzecit in S1

De la paravion.ro aflăm că, la jumătatea lui 2014, numărul vacanţelor plătite cu cardul pe situl propriu s-a înzecit în semestrul I 2014 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, numărul turiștilor crescând cu 140% față de 2014. Creșterea este justificată de eficientizarea serviciilor online, diversificarea modalităţilor de plată şi online marketing derulate de fondul de investiţii spaniol GED. Pachetele de vacanță reprezentau 8% din total vânzări, așteptările fiind de 15% din cifra de afaceri până la sfârșitul anului.

Agenţia de turism online Vola spune că cererea pentru city break-uri în străinătate de revelion va creşte cu 20%

Conform monitorizării făcute de Vola.ro, reprezentanţii agenţiei de turism online se aşteaptă ca cererea de city-break-uri în străinătate de revelion via sit să crească cu 20% față de 2013. Roma, Viena şi Dubaiul s-au remarcat ca fiind cele mai căutate destinații pentru sărbători.

Portretul turistului modern în 2014: caută pe internet destinaţia, compară preţurile, citeşte părerile altora şi cumpără online

Pentru vola.ro pachetele de vacanță reprezintă 3% din total rezervări (total rezervări: 1.686 pachete de vacanță și 52.000 bilete de avion).

Fireflies.com, noua platformă online a companiei Swiss Halley

Compania de multi level marketing Swiss Halley şi-a lansat platforma de turism online Fireflies, platformă prin care cei din rețea au acces la oferte pentru bilete de avion sau bilete pentru evenimentele locale din orașele în care călătoresc. Peste 5.000 folosesc platforma de turism online a companiei.

Tendințele 2015 în turism: Crește cererea pe destinații exotice și rezervările 

De câţiva ani, contrar realității, tot auzim că rezervările online sunt în creştere. Reprezentanţii agenţiei de turism TUI TravelCenter confirmă trendul şi pentru 2015, venind în sprijinul nişei cu o relansare de sit. În România, 65% din rezervările pentru călătorii se fac online.

Valul plăţilor online te duce departe în turism

Din 2010 până în 2013, volumele tranzacționate online pentru pachete turistice de la veltravel.ro au crescut de 15 ori, reprezentând 25% din total vânzări. În 2013, cifra de afaceri a agenției de turism veltravel.ro a crescut cu 63% față de 2011.

Foto: Steve Paine, Easter Monday reading iPad news. via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Halta Draganesti, Prahova, MTB

Păduri, conace, lacuri pe traseul București - Drăgănești

Next Article

A fost lansat ghidul mobil al Deltei Dunării

Related Posts
Total
0
Share