Strategia de brand a Bucureştiului

Dacă la nivel naţional ministrul turismului a decis promovarea turismului cu ajutorul Facebook, la nivel local primarul Sorin Oprescu se ocupă de strategia de turism a municipalităţii care, printre altele, presupune şi lansarea unui site cu informaţii despre Bucureşti.

Municipalitatea […] vrea ca in luna ianuarie 2011 sa lanseze website-ul turistic www.seebucharest.ro, care sa contina informatii trasee turistice, monumente, muzee, evenimente importante in Bucuresti, precum si o gama de oferte de cazare cu posibilitate de rezervare online.

Sursa: www.hotnews.ro

De asemenea …

In urma cercetarii/dezvoltarii strategiei de brand a Bucurestiului, vom incepe, in trimestrul II al anului 2011 sa dezvoltam o serie de proiecte: Bucharest Daily Passcard turistic al Bucurestiului ce va include accesul la muzee, teatre, transport RATB si Metrorex, diferite facilitati/discounturi oferite de catre agentii economici parteneri ai PMB.

Surse din PMB pentru www.hotnews.ro

Ei, bine, site-ul mai sus amintit:

  • este deja activ, mai lipseşte facilitatea de rezervare online direct de pe site;
  • deşi numele site-ului e în engleză, după limba în care sunt prezentate informaţiile este un site destinat românilor; momentan nu există versiuni în alte limbi.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

hotelmixer.com, agregator de oferte turistice

Next Article

Google Street View

Related Posts
Total
0
Share