Erată la “Emisiuni TV despre călătorii (I)”

În articolul Emisiuni TV despre călătorii (I), publicat în data de 1 mai 2009, următoarele informații despre emisiunea Dincolo de hartă sunt eronate:

Realizator: Dumitru Bădiţă.

Iniţial prezentată de Irina Luca, Dincolo de hartă este o emisiune despre oameni şi locuri, o emisiune în care se prezintă zone din ţară prin prisma istoriei spuse de oameni simpli,  a culturii aşa cum o înţeleg oamenii locurilor, a etnografiei, turismului etc. De la lansarea sa în 2007 şi până în prezent, a adunat nu mai puţin de 12 premii naţionale şi internaţionale.

Conform informațiilor oferite de producătorul emisiunii, dl. Răzvan Butaru, emisiunea este realizată de către opt realizatori, printre care și Dumitru Bădiţă. Irina Luca nu a prezentat niciodată emisiunea Dincolo de hartă, fiind doar parte din staff-ul ce se ocupă de realizarea emisiunii alături de alți 7 jurnaliști. Emisiunea în sine nu este o emisiune de călătorii ci o pură emisiune de publicistică TV, o emisiune de reportaje și documentare. A fost lansată în 2007, nu în 2003, și a adunat peste 30 de premii naționale și internaționale.

Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

[Interviu] Răzvan Ciucă și Andra Miloiu despre aboutro.com

Next Article

Hotspot-uri în România

Related Posts
Total
0
Share