Skip to main content

Automate de bilete în 30 de stații de autobuz din Tulcea

automat bilete, Tulcea, Alien Concept

În timp ce în alte țări europene multe tehnologii de informare a călătorilor sunt privite ca banalități, în România ne mai minunăm încă de introducerea de afișaje digitale ce permit afișarea orelor la care mijloacele de transport în comun sosesc în stații. Unde mai pui că aceste afișaje sunt conectate la un sistem de informare ce își trage informații din computerele de bord ale autobuzelor.

Toate acestea se întâmplă în Tulcea, unde Societatea de Transport Public Tulcea a semnat un contract de furnizare soluții de ticketing, respectiv management al flotei mijloacelor de transport în comun cu firma Alien Concept, firmă care s-a ocupat și de instalarea validatoarelor de bilete din mijloacele de transport în comun din Craiova și Alba-Iulia.

Contractul a prevăzut și instalarea automatelor de bilete în stațiile de autobuz, automate dotate cu software capabil să gestioneze informațiile din automat (informații legate de bilete și abonamente) și a celor primite de la dispecerat.

De asemenea, proiectul a prevăzut instalarea de validatoare duale în mijloacele de transport în comun (validatoare la care se pot valida atât bilete de hârtie, cât și carduri bazate pe tehnologia RFID).

[Transport în comun în Tulcea | via adevarul.ro]

Foto: Alien Concept, Transport în comun

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.