NAVITEL RE900 FULL HD, DVR și navigator GPS în același dispozitiv

Navitel, RE900, DVR, GPS

NAVITEL® a lansat NAVITEL RE900 FULL HD, un nou dispozitiv ce combină caracteristicile unui DVR de tip Full HD și un navigator GPS cu hărți offline.

DVR Full HD

Navitel, RE900, DVR

Camera de pe NAVITEL RE900 FULL HD este OmniVision cu sticlă în 5 straturi, cu un unghi larg de vizualizare de 140°, care permite înregistrarea de video la 30 fps. De asemenea, NAVITEL RE900 este dotat cu un microfon ce înregistrează sunetul din jur.

În cazul accidentelor, senzorul G comunică software-ului să salveze materialele critice realizate în timpul accidentelor rutiere. Este activat atunci când autovehiculul accelerează la viteză mare, frânele sunt activate în mod obișnuit sau atunci când o activitate neobișnuită este detectată aproape de vehicul.

DVR, Navitel, RE900

NAVITEL RE900 FULL HD are este hărți preinstalate din 43 de țări europene, inclusiv Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina, asigurând o navigare eficientă offline la nivel local și global. Actualizările hărților sunt gratuite pe întreaga durată de viață a dispozitivului. Utilizatorii pot achiziționa hărți suplimentare direct din software-ul de navigație.

Hărțile includ cele mai recente informații despre rețeaua rutieră și baza de date SPEEDCAM, precum și un număr mare de puncte de interes și obiecte 3D. Software-ul Navitel Navigator ajută utilizatorii să aleagă cele mai bune rute și oferă mesaje vocale. Asistentul de bandă oferă informații importante despre modul de efectuare a manevrei corecte în intersecții. Traficul în timp real este luat în considerare la calcularea duratei parcursului și poate fi vizualizat cu ușurință pe ecran în modul de navigare.

GPS, Navitel, RE900

Hărți din următoarele țări sunt preinstalate pe NAVITEL RE900 FULL HD: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Republica Cehă, Croația, Danemarca, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie, Orașul Vatican.

Specificații tehnice

NAVITEL RE900 FULL HD este echipat cu CPU Cortex-A7 Quad Core cu o frecvență de 1.300 MHz. Bazat pe un sistem de operare fiabil Android™, dispozitivul este prevăzut cu un ecran tactil color de 5 inci, cu rezoluție de 1280х720.

Memoria internă a dispozitivului este de 16GB, perfectă pentru descărcarea muzicii și a filmelor preferate. Există, de asemenea, un slot pentru carduri SD/SDHC de până la 64GB pentru stocarea hărților de navigație suplimentare și a fișierelor media. Ecranul oferă o imagine clară atât în lumina puternică a soarelui, cât și pe timp de noapte.

NAVITEL RE900 este echipat cu tehnologii 3G, Wi-Fi, transmițător FM și tehnologia Bluetooth 4.0 pentru călătorii confortabile. Pentru a rămâne conectat atunci când nu are acces la Wi-Fi, utilizatorul poate introduce cu ușurință o cartelă SIM în dispozitiv.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
Istanbul

Top destinații pentru un city break în luna mai

Next Article

Traveo, brandul de leisure al Accent Travel & Events, a fost consolidat în brandul mamă

Related Posts
Total
0
Share