maps.google.ro

Serviciul maps.google.ro a fost lansat în versiune beta vineri, 16 aprilie, şi este destinat tuturor cartografilor amatori. Aceştia pot plasa pe hărţile Google Maps adrese de companie, anunţuri imobiliare sau pot marca zone de interes (obiective turistice, restaurante, baruri etc.).  (via refresh.ro) Această lansare vine ca o completare la modificările apărute în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Adresele diverselor companii, anunţurile imobiliare şi alte puncte de interes au fost incluse în serviciile norc.ro cu mult înainte ca acestea să fie disponibile pentru România în Google Maps. Toate aceste informaţii sunt afişate ca placemark-uri pe hărţi statice sau în panorame, cel din urmă exemplu amintind de Layar, browserul de realitate augmentată destinat smartphone-urilor ce folosesc Android ca şi sistem de operare.

Total
0
Shares
6 comments
  1. Pingback: maps.google.ro
  2. Pingback: Start-Up School BCR şi-a ales premiantul: triptime.ro | Ghid Turistic Digital 2.0
  3. N-am apucat s-o vad,in schimb am vazut pareri pro si contra;pentru o mai buna functionare sugerez celor care gasesc nod in papura sa puna mana s-o faca ei.Eu locuiesc in orasul Buftea,jud.Ilfov si daca va intereseaza am o harta detaliata cu blocuri,strazi zone si tot ce tine de acest oras ;v-o pot trimite oricand dar nu stiu adresa.Eu sunt printre primii care completeaza nu critica!

  4. Critasse, o poți vedea oricând dorești atâta timp cât ești online. Schimbările sunt evidente!

    E de apreciat faptul că ești unul dintre oamenii care trec la fapte și nu se ascunde după vorbe. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Gotrip.ro, agregator de oferte turistice

Next Article

Start-Up School BCR şi-a ales premiantul: triptime.ro

Related Posts
Total
0
Share