Skip to main content

InfoBus Cluj

Clujul, ca şi comunitate, se poate bucura de încă o aplicaţie mobilă de orientare pe traseele mijloacelor de transport în comun.

Spre deosebire de aplicaţiile prezentate anterior, aplicaţia care face subiectul articolului de azi este mult mai elementară, singurul avantaj fiind acela de a avea o variantă în limba engleză.

autobuze, Cluj, orar de circulatie, aplicatie, Android

Utilizatorii aplicaţiei au acces la orarul plecărilor de la capetele de linie pentru principalele linii de transport în comun – în secţiunea Linii, la informaţii despre bilete sau abonamente şi la informaţii despre mijloacele de transport ce tranzitează aceleaşi staţii – în secţiunea Staţii.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
Toate informaţiile sunt prezentate în format text, staţiile nefiind plasate pe o hartă orientativă (mind map), ceea ce face aplicaţia utilă mai degrabă localnicilor decât turiştilor.

Aplicaţia, dezvoltată de Valentina Iancu, funcţionează offline.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “InfoBus Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.