flaps.ro a fost preluat de către Mediafax Group

Nu ştiu dacă flaps.ro a reuşit să se înscrie în primele 10 site-uri de rezervări online din România (via), la un an (2009) de la lasare sa (2008), dar ştiu sigur că a fost preluat de către Mediafax Group, ceea ce ne duce cu gândul că şi-a făcut loc, cel puţin, către primele 10 poziţii.

*O mică observaţie legată de articolul din dailybusiness.ro: site-ul nu a fost lansat propriu-zis, ci relansat, lansarea oficială a avut loc în 2008, şi a fost făcută de către agenţia de turism Travelart. În prezent, VelTravel.ro nu are nici o legătură de tip business cu flaps.ro (cel puţin din câte ştiu eu), procesarea rezervărilor fiind făcută în continuare de către Travelart. Nu ştiu cine a scris articolul, dar cu siguranţă dădea din coadă la două subiecte de moment pe care le-a mixat (preluarea flaps.ro de către Mediafax Group şi parteneriatul dintre VelTravel.ro şi portalurile de ştiri realitatea.net şi money.ro; legat de parteneriatele VelTravel.ro, se pare că cel cu gsp.ro nu a prins aşa de bine:) din moment ce s-a reorientat către două portaluri generaliste de ştiri). Din păcate, nu într-un mix bun. 🙂

Revenind, iniţial în flaps.ro s-au investit 8.000 EUR, iar de promovarea sa s-a ocupat agenţia KINECTO. Site-ul de rezervări are în spate sistemul de rezervări Amadeus (notă: toate emailurile de confirmare a rezerărilor vor conţine trimiteri către site-ul checkmytrip.com, ce permite vizualizarea tuturor detaliilor rezervării) şi nu permite rezervări decât cu 2 zile înaintea zborului.

Chiar şi după preluarea sa de către Mediafax Group, de partea de procesare a rezervărilor se va ocupa agenţia Travelart, agenţie coordonată de către Radu Dumitrescu.

Ştie cineva preţul tranzacţiei? 🙂

Înainte de a face o rezervare online pentru bilete de avion, citeşte şi articolul Ce trebuie să ştiţi când cumpăraţi bilete de avion online?.

 

Total
0
Shares
0 comments
  1. Cred ca s-au cam pierdut in detalii cei de la DB din cauza ca articolul e scirs de cineva din sectiunea New Media. Parca cei pe care i-am cunoscut eu de la Turism intelegeau mai bine business-ul.
    PS – Genial si comentariul din partea lui “dan” la articol.

  2. Pingback: Mediafax vrea să facă topul oraşelor #rotravel | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Planifică-ţi călătoriile în Europa cu trips-in.eu

Next Article

Descoperă locuri noi cu aplicaţia Punkduck pentru terminale Nokia

Related Posts
Total
0
Share