Bilete de autocar, bilete de tren și reduceri pentru pachete turistice in rețeaua de terminale self-service ZebraPay

Pentru a veni în întâmpinarea a cât mai multor tipuri de călători, Bileteria S.R.L. și-a extins sistemul de emitere/plată bilete de autocar și pe terminalele ZebraPay. Biletele emise la aceste terminale, pentru orice traseu din rețeaua Bileteria, sunt plătite cash. Din 16 august, 2010, de la terminale ZebraPay se pot cumpăra și bilete de tren. În viitorul apropiat urmează ca la acest tip de terminale să fie disponibile și bilete la spectacole.

Așa cum am menționat și în postul despre sistemul de afiliere al Bileteria S.R.L., biletul emis garantează locul în autocar. Nu aș putea să vă zic dacă sistemul permite și alegerea preferențială a locului în autocar și dacă acest lucru se plătește suplimentar, așa cum se întâmplă cu rezervarea biletele de avion. Cred că asta ar da bătăi mari de cap șoferilor, care ar trebui să stea să explice celor ce vin și se orientează la fața locului că locul pe care îl vizează este deja rezervat.

Peste 300 de terminale ZebraPay pot fi găsite în magazinele Diverta, Rompetrol, Metro, Kaufland, Billa, Galeriile Real, Carrefour și Cora, în 17 orașe din întreaga țară: Bacău, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Iași, Năvodari, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Târgu Jiu, Timișoara. Pentru a identifica existența terminalelor ZebraPay în zona în care vă aflați, puteți folosi una din cele două aplicații mobile ZebraPay: aplicația pentru Android sau cea pentru iPhone.

În afară de serviciile menționate mai sus, terminalele ZebraPay mai oferă și oferă un sistem de plăți instant pentru reîncărcarea cartelelor telefonice prepaid ale operatorilor telecom Orange, Vodafone și Cosmote. Mai multe informații despre acest tip de terminal ne spune Adrian Badea, director executiv ZebraPay, într-un interviu Money Channel din 2010:

O demonstrație de folosire a terminalului pentru reîncărcarea unei cartele prepaid puteți vedea în clipul de mai jos, înregistrat cu ocazia lansării tehnologiei în Galați.

Nici șoferii nu au fost lăsați deoparte, aceștia având posibilitatea de a cumpăra viniete pentru România, cât și pentru Ungaria. Aici puteți vedea pașii necesari pentru achiziționarea unei viniete.

De asemenea, la același tip de terminale utilizatorii pot cumpăra cupoane de reducere (chiar și pentru vacanțe) de la Newpon sau pot face plăți electronice cu cadrul Paysafecard către operatorii turistici ce au adoptat sistemul de plăți electronice mobilPay al NETOPIA System.

Cei ce tot se laudă că dezvoltă situri de tip one stop shop ar trebui să ia în calcul exemplul ZebraPay înainte de a face astfel de declarații. Știu, nu e sit dar ideea e destul de clară.

Total
0
Shares
0 comments
  1. Pingback: Info Autogări | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

În galoşi printre cupoane de reduceri

Next Article

Predicţii pentru turismul online în 2012

Related Posts
Total
0
Share