Internet wireless gratuit la Sângeorgiu de Pădure

Cineva să facă repede o aplicație mobilă de going-out sau un ghid turistic mobil pentru localitatea Sângeorgiu de Pădure (Județul Mureș) până nu se termină internetul wireless. 🙂

E veche știrea, dar merită luată în evidență, mai ales că e un proiect finanțat de către Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin programul Economia bazată pe Cunoaștere.

Cu ocazia inaugurării parcului central (reamemajat din fonduri proprii ale comunei), a fost inaugurat şi sistemul Hotspot ce asigură conexiune gratuită la internet pentru toți cei care dispun de un aparat adecvat (laptop, iPod, telefon mobil cu WiFi, etc.). Scopul montării hotspot-ului a fost să-i determinăm pe turişti să se oprească în localitatea noastră, şi consultând panoul turistic, să viziteze obiectivele noastre turistice.

[…]

Sistemul Hotspot permite configurări multiple, dintre care momentan folosim limitarea benzii internetului, astfel încât să poată naviga pe internet, în acelaşi timp, un număr de 100 de utilizatori. În viitor dorim să introducem și o altă restricţie: obligativitatea accesării unei pagini WEB care va conţine, de asemenea, informaţii despre obiectivele turistice din microregiune.

Sursa: Istvan Menyhart, manager Rețeaua Electronică a Comunități Locale Sângeorgiu de Pădure, pentru portalul ecomunitate.ro

De asemenea, din septembrie 2011, localitatea este prezentă pe internet la adresa www.sgpadure.ro, sit în cadrul căruia se pot găsi și informații turistice (vezi secțiunea Orasul).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Ediția a IV-a a seminariilor travelVision. Sisteme de rezervări și plăți online în turism

Next Article
harta manastiri romania

Bucegii tridimensionali

Related Posts
Total
0
Share