Urmăriţi calatoruldigital.ro cu ajutorul feed-ului RSS şi social media

We were meant to be connected, please don't break away

Pentru a nu rata noutăţile şi părerile despre turismul online din .ro ce apar pe calatoruldigital.ro, vă puteţi abona pentru actualizări după cum urmează, mai ales că noutăţile sunt discutate şi pe alte canale social media.

Foto: lovesunshinez, We were meant to be connected, please don’t break away via Flickr, Creative Commons Attribution

Prin abonarea la RSS

Abonarea la RSS este recomandată celor ce îşi organizează timpul dedicat cititului online cu ajutorul feed readerelor fie pe PC, fie pe dispozitive mobile.

Prin email

Abonarea prin email e recomandată celor ce nu folosesc un feed reader sau celor ce datorită faptului că folosesc emailul zilnic îl consideră mult mai la îndemână, economisind câteva click-uri.

Prin reţelele sociale

De regulă, pe canalele de comunicare pe care am ales să comunic cu cititorii calatoruldigital.ro mai postez şi lucruri ce nu îşi găsesc locul pe blog sau mai fac remindere.

Exceptând canalele social media ce presupun partajarea de materiale foto sau audio-video, LinkedIn şi Google +, actualizările ar trebuie să se facă oarecum simultat pe toate celelalte surse. De asemenea, blogul poate fi accesat şi în varianta mobilă, accesând aceeaşi legătură ca şi pe PC.

Total
0
Shares
1 comment
  1. Pingback: [CONCURS] Vino cu un exemplu de afacere online în turism și poți câștiga cartea Maeștrii afacerilor online | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Turist în Bucureşti. Ghidul Centrului Vechi pe mobil

Next Article

Proiecte de turism online (şi relaţionate) la #SWCluj

Related Posts
Total
0
Share