Festivalul George Enescu pe mobil

Evenimentele culturale își au rolul lor în ceea ce privește turismul local, mai ales când sunt aduse în atenția turiștilor la momentul potrivit și în locul potrivit. Aplicațiile mobile au cel mai mare rol pentru distribuirea aceasta specifică a informațiilor.

În această după-amiază, dezvoltatorul de aplicații mobile Read Forward, cu susținerea LG România, a lansat aplicația mobilă pentru Android dedicată Festivalului George Enescu. În zilele ce urmează va fi disponibilă pentru descărcare și aplicația pentru dispozitive cu iOS. Tot Read Forward a dezvoltat și aplicația de iPhone dedicată evenimentului din 2011.

Prin intermediul aplicației utilizatorii sunt conectați cu tot ceea ce ține de eveniment, de la știrile ce sunt preluate de pe situl festivalenescu.ro sau din fluxul de mesaje de pe pagina de Facebook, la  programul detaliat al evenimentului, informații despre performeri și seria de evenimente, precum și accesul la poziționarea pe hartă a sălilor de evenimente. Aș mai fi adăugat un mic planificator de rută pentru mijloacele de transport în comun, care să ajute turiștii străini să ajungă la evenimente.

De asemenea, prin intermediul aplicației utilizatorii au acces la streamingul audio al festivalului, putând asculta live pentru 90% dintre concertele Festivalului Enescu. Streamingul audio este oferit de către Radio România Muzical.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google Play
Nu pot decât să mă bucur când văd aplicații mobile din ce în ce mai adaptate nevoilor utilizatorilor consumatori de evenimente culturale. Nu zic că aplicația George Enescu Festival este una completă, lucruri de îmbunătățit se găsesc pentru orice fel de aplicații mobile dedicate evenimetelor, marea problemă fiind cea legată de relevanță. Acum, doar gândiți-vă la aplicația dedicată Jocurilor Olimpice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Sunt blogger acreditat la Webstock 2013

Next Article

Ieşenii au la dispoziţie un ghid mobil al Iaşului

Related Posts
Total
0
Share