Ieşenii au la dispoziţie un ghid mobil al Iaşului

nextcity.ro, IasiEchipa din spatele proiectului nextcity.ro a dezvoltat aplicaţia mobilă Iaşul Meu.

După cum se poate observa, seria de evenimente #prinorasulmeu este un concept de luat în seamă atunci când vine vorba de expunere în rândul internauţilor.

Focusul aplicaţiei este pe punctele de interes din oraş că locuri de cazare, restaurante, timp liber şi atracţii turistice, dar şi evenimente şi oferte sau informaţii despre Iaşi. Pentru acestea din urmă aplicaţia funcţionează ca un browser mobil pentru articolele publicate pe iasi.nextcity.ro.

nexcity.ro pare a fi o reţea de situri dedicate vieţii urbane, momentan în construcţie. Un proiect asemănător este derulat de firma Veveveuri S.R.L., aceasta acoperind în prezent oraşe ca SuceavaPiatra Neamţ, Botoșani și Bistrița, dar doar la nivel web, fără aplicaţii mobile.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
Revenind la aplicaţia Iaşul Meu, în ceea ce priveşte secţiunile dedicate punctelor de interes, fiecare pagină de profil beneficiază de câte 3 subsecţiuni: descriere, orar şi tarife, contact. Acestora li se adaugă o galerie de imagini şi opţiunea de a vedea punctul de interes localizat pe hartă, cu ajutorul Google Maps.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Festivalul George Enescu pe mobil

Next Article
Bucuresti-via-Flickr, George Groutas, CC BY 2.0

Week-endul unui provincial in Bucuresti

Related Posts
Total
0
Share