Cetatea Oradea

În cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă a turismului regional şi local, Primăria Oradea a obţinut finanţare pentru restaurarea Cetăţii Oradea.

Deşi lucrurile se întâmplă în teren, ca să zic aşa, proiectul se bucură de vizibilitate şi online. Pe pagina web a Primăriei Oradea există o secţiune dedicată proiectului de restaurare a cetăţii, unde, pe lângă informaţiile standard despre proiect, puteţi citi despre istoricul acesteia, despre descoperirile din timpul restaurării sau puteţi vizita virtual cele mai importante puncte de atracţie ale cetăţii.

Ca punct de plecare pentru documentare asupra punctelor de atracţie sau pentru vizitele virtuale, facilitate de imagini şi panorame la 360 de grade, stă o reprezentare grafică ce duce cu gândul la reprezentările lui Radu Oltean, pe care posibil să îl ştiţi dacă citiţi blogul art-historia.blogspot.com. Chiar dacă duce cu gândul la Radu Oltean, lucrarea îi aparţine lui Adrian Samoilă, un colaborator de bază al Primăriei Oradea şi Consiliului Judeţean Bihor, atunci când vine vorba de ilustraţii şi reprezentări grafice. Nu sunt singurul care era să identifice greşit ilustratorul. 🙂 Urmăriţi-i situl pentru a fi la curent cu harta turistică, în cel mai mic detaliu, a oraşului Oradea.

Multe nu am de spus despre prezenţa online a informaţiilor despre activităţiile de restaurare, drept pentru care vă las să vizionaţi un film de prezentare al cetăţilor ascunse ale Oradei.

Total
0
Shares
2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

eTurism Bref (7)

Next Article

Planificator de rută pentru transportul public din Sibiu

Related Posts
Total
0
Share