Planificator de rută pentru transportul public din Sibiu

TURSIB S.A., societatea de transport public local din Sibiu, pune la dispoziţia sibienilor şi nu numai un planificator de rută pentru transportul public din oraş, serviciu disponibil pe situl tursib.ro, în secţiunea trasee, meniul planificare.

Cei interesaţi au la dispoziţie două căsuţe text pe care trebuie să le completeze cu staţia de plecare şi staţia de sosire. Dezavantajul pe care îl văd eu e lipsa unui pick-list din care călătorii îşi pot alege direct staţiile de interes, momentan fiind nevoiţi să se folosească şi de harta pusă la dispoziţie pe acelaşi sit.

Din moment ce coordonatele sunt stabilite, călătorilor le sunt afişate variantele de traseu şi indicaţii sumare de orientare până la cea mai apropiată staţie de interes.

Planificator ruta tursib.ro

Dând click pe numele staţiilor selectate pentru plecare şi sosire, călătorii pot vedea poziţionarea acestora pe hartă. Nu este vorba de aceeaşi hartă de care am amintit mai sus, ci de un API Google Maps integrat în sit. De asemenea, sunt afişate durata traseului şi timpii de sosire a mijloacelor de transport în staţie, lucru de care încă mă mai minunez. Am crezut că numai în marile capitale europene regiile de transport îşi permit acest lucru.

Din păcate, situl nu este optimizat şi pentru mobil. Ar fi putut fi folosit şi pe traseu, având în vedere faptul că staţiile sunt semnalizate corespunzător, iar hărţi ale rutelor sunt prezente în fiecare staţie.

P.S. Plata transportului în comun se poate face şi cu cardurile contactless emise de BRD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cetatea Oradea

Next Article

Staţiile mijloacelor de transport în comun din Braşov, pe Google Maps

Related Posts
Total
0
Share