Skip to main content

eTurism Bref (8)

  • Internetul, străin primarilor făgărăşeni, un articol despre cât de mult ajuta siturile administraţiei publice locale promovarea turismului;
  • studenţilor de la Universitatea din Oradea, Departamentul de Geografie, Turism şi Amenajarea Teritoriului, au fost familiarizaţi cu beneficiile achiziţionării sistemului TRAVELIO ERP; să înţeleg că departamentul în cauză scoate antreprenori în turism pe bandă rulantă, gata de acţiune?
  • începând din 26 aprilie, J’Info Training organizează cursuri de social media în turism;
  • ce îşi doresc cumpărătorii online de la agenţiile de turism online: eliminarea unor câmpuri redundante, solicitarea unui număr mai mic de informaţii în momentul comenzii, adăugarea de destinaţii turistice, afişarea clară a tuturor taxelor suplimentare, timp mai lung până la expirarea paginilor de comandă;
  • un articol interesant despre channel management puteţi citi pe turismmarket.com; pentru noi, ca utilizatori ai siturilor de rezervări, s-ar putea să nu fie un subiect captivant, însă pentru hotelieri e de luat în seamă.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.