Perfect Tour Fly

Deşi am aflat de mobisitul Perfect Tour dedicat celor interesaţi de căutarea biletelor de avion cu câteva zile în urmă, abia acum am reuşit să văd mai în detaliu despre ce e vorba.

Contrar comunicatului de presă, Perfect Tour Fly nu este o aplicaţie mobilă, este un mobisit construit ca o interfaţă de preluare a cererii de căutare a unui bilet de avion de la vizitatorii sitului. Mobisitul se poate accesa de pe orice browser mobil, de pe orice fel de tableta sau telefon mobil fie cu iOS, Android sau Windows.

Agenţia de turism se laudă cu un concept unic, pseudo-automat, de preluare a “comenzilor” de la clienţi, la fel ca şi croaziere.net, blueairweb.com sau Paralela 45. Indiferent că vorbim de browser sau aplicaţie mobilă, totul se rezumă la formularul de contact. Singura diferenţă în cazul Perfect Tour Fly e aceea că potenţialul client are la îndemână 3 modalităţi prin care poate fie contactat pentru a primi răspunsul doar în câteva minute de la plasarea cererii de bilet de avion: email, SMS, telefon.

Din toată treaba asta înţeleg că Perfect Tour experimentează mediul online, timp în care probabil face o selecţie riguroasă printre sisteme de rezervări complet automate pe care să le integreze în sit.

Ah, dar stai, tot experimentează de ceva timp! De această dată, într-o zonă mult mai familiară consumatorului obişnuit de internet.

[fly.perfect-tour.ro]

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Și agențiile de turism fac reduceri câteodată. De Black Friday și nu numai!

Next Article
manastiri, romania, manastiri ortodoxe, harta manastiri

Harta mănăstirilor ortodoxe din România

Related Posts
Total
0
Share