Flightdeals.ro, blog nişat pe promoţii bilete de avion

Cu atâtea sisteme de afilieri la îndemână pentru bilete de avion era de aşteptat ca nişa să se aglomereze pe această zonă. Încă de acum un an de zile situri diverse au integrat sistemele de afiliere autohtone ca vola.ro, esky sau paravion.ro. Apoi au venit tare din urmă agențiile de turism cu programe de afiliere, ce pun la dispoziţia turiştilor posibilitatea de a achiziționa bilete de avion, dar și cazare sau alte servicii, toate pe aceeași factură. Vezi Veltravel, J’Info sau Tripsta.

flightdeals.ro vine să schimbe tiparul pe această nișă, lăsând la o parte afilierea și punând accent pe recomandarea umană.

Cel puțin eu așa înțeleg că funcționeză blogul/situl în cauză. pe flightdeals.ro veți găsi recomandări pentru promoții bilete de avion pentru zboruri către destinatii din Europa, Asia, America, Africa, dar și informatii utile despre companiile aeriene, aeroporturi, ponturi de zbor etc. Sorin, airlinestravel.ro este pregătit să facă față concurenței în condițiile în care pe flightdeals.ro e un black friday permanent? 🙂

În cât timp credeți că o să introducă o taxă pentru căutările personalizate, acestea putând fi trimise la momentul de față fără nicio obligație via un formular de comandă?

În caz că nu știați, serviciul a fost lansat inițial ca o pagină de Facebook lansată în ianuarie 2012, iar situl a fost lansat ieri, pe 1 decembrie 2012. Chiar am rămas surprins de modelul acesta de a intra pe o nișă, mai ales că îl remarcasem într-o sugestie pentru concursul de idei de afaceri online în turism. 🙂 Dar e lesne de înțeles. Oamenii au testat întâi nișa și când au văzut că există potențial de dezvoltare au trecut la dezvoltarea sitului în cauză.

De dezvoltare s-au opcupat cei de la justbe.ro. Din păcate, le-a scăpat o rubrică esențială în astfel de inițiative: un disclaimer în ceea ce privește asumarea răspunderii asupra ofertelor recomandate. Pe final de articol vă invit să completați sondajul de pe blog pentru a vedea cât de necesar este un astfel de serviciu.

[flightdeals.ro | via dordeduca.ro]

Total
0
Shares
2 comments
  1. Pingback: Vânzări prin afiliere Blue Air Online | Ghid Turistic Digital 2.0
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Ești fan calatoruldigital.ro? Dacă da, fii pilot de încercare Planes și poți zbura la Bruxelles

Next Article

e-Turism Bref (25) – 19 noiembrie - 2 decembrie

Related Posts
Total
0
Share