Skip to main content

Puncte de interes pe harta transportului urban din București

Acum câteva zile, Mihai Dragomirescu, country manager getlokal.ro, a anunțat parteneriatul dintre getlokal.ro și transporturban.ro.

Ca urmare a parteneriatului, utilizatorii getlokal.ro își pot planifica traseul până la punctul de interes cu ajutorul serviciului transporturban.ro, iar utilizatorii serviciului transporturban.ro pot vedea în imediat apropiere a stațiilor vizate puncte de interes getlokal.ro.

Pentru moment, parteneriatul se rezumă doar la București, deși ambele servicii acoperă orașe ca Iași, Brașov, Constanța. Ultimele două orașe plus Ploiești au intrat sub acoperirea transporturban.ro încă de la începutul acestei săptămânii, fiind încă în fază de testare.

Intervenția despre transporturban.ro e la minutul 31:45

De asemenea, niciuna din aplicațiile mobile ale celor două servicii nu afișează datele traseelor/puncte de interes după caz.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

One thought to “Puncte de interes pe harta transportului urban din București”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.