Aplicația Clever Taxi este disponibilă și pe info-chioșcuri în Aeroportul Otopeni

clever taxi, info-chiosc, Otopeni, aeroportClever Tech, firma ce a dezovoltat aplicația pentru smartphone Clever Taxi, aplicație susținută de operatorul de telefonie mobilă Orange, recent premiată în cadrul Mobilio Awards 2013 ca cea mai inovatoare aplicație, a dezvoltat o versiune a aplicației pentru info-chioșcuri.

Aceste info-chioșcuri sunt disponibile, începând de azi, în terminalul sosiri din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă din București. Ele vor înlocui actualul sistem de comandă taxi, format din birouri de informare dotate cu telefoane cu acces gratuit și panotaj de informare cu privire la prețul curselor cu diferite firme de taximetre.

Aplicația Clever Taxi de pe info-chioșcuri este accesibilă în 3 limbi de circulație internațională, plus limba română, și permite călătorilor să plaseze o comandă pentru taxi, alegând tariful dorit, fie cel de 1,39 RON, fie cel de 3,5 RON/km. O dată comanda plasată, călătorii vor primi un bon cu indicativul mașinii și ora la care aceasta ajunge.

La momentul actual, în sistemul de comandă taxi via info-chioșcuri sunt înscrise 12 companii de taximetre, care tratează cu prioritate comenzile venite de la aceste terminale.

Foto: Cum puteţi comanda taxiul la terminalele touch-screen din aeroportul Henri Coandă via zf.ro

Total
0
Shares
5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Holograma domnitorului Alexandru Ioan Cuza întâmpină vizitatorii în palatul de la Ruginoasa

Next Article

Harta locurilor de pescuit: hartapescar.ro

Related Posts
Total
0
Share