iLeo Marketing Interactiv a lansat platforma de carpooling 4inmasina.ro

4inmasina.ro, carpooling, car sharing, autostopFără îndoială acum avem de unde alege în materie de servicii de carpooling sau car sharing, asta pentru că mediul web şi reţelele sociale, în special, conectează oamenii ce vor să ajungă în aceleaşi destinaţii.
Fie că vorbim de şoferi ce nu vor să se plictisească singuri la volan, fie că vorbim de călători care preferă să împărtăşească costurile unei călătorii cu alţi călători, platformele de carpooling permit întâlnirea acestora într-un spaţiu comun ce permite o selecţie în funcţie de interese. Ultima platformă apărută în .ro este 4inmasina.ro, un serviciu iLeo Marketing Interactiv.
Funcţionează ca orice platformă de carpooling, cu menţiunea că va dispune de prezenţă pe terminalele mobile prin intermediul unor aplicaţii mobile pentru Android şi iOS. Șoferii înregistrați își pot crea un profil pe baza căruia cei ce trebuie să ajungă în anumite destinații îi pot selecta după anumite preferințe.
Două lucruri aș mai adăuga platformei:

  • primul este legat de costul călătoriei, trebuie făcut vizibil în profilul șoferului mult mai evident și opțiune adăugată în formularul de căutare (cursă cu plată/gratuită);
  • și cel de-al doilea este legat de autentificarea șoferului/pasagerului prin trimiterea către o rețea socială/blog, unde acesta este activ.


Aștept cu interes o metodă inedită de promovare și integrare a platformei cu alte servicii online/mobile făcute de iLeo Marketing Interactiv, cum ar fi aplicațiile Redescoperă România. Până acum am văzut doar campanii de promovare pentru astfel de servicii cu ocazia unor festivaluri, dar deloc prin integrare cu alte servicii, cum ar fi, de exemplu, cataloage online cu unități de cazare sau agregatoare de oferte turistice (pentru ofertele fără transport inclus).

Ți s-a dus bateria telefonului în timp ce mergeai cu mașina? Nu-i nimic, avem soluții pentru toate buzunarele: încărcător auto A+, dual USB, încărcător auto A+ 2 în 1 USB/Micro-USB, încărcător auto Vetter Fast Charger, 3.6A, USB Dual-Port, Black.

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Nominalizări în cadrul galei Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2013

Next Article

SEO şi PPC în turism (2)

Related Posts
Total
0
Share