eTravel Conference, ediția a VI-a

Pe 26 octombrie 2017, la Ramada Parc, în București, va avea loc a VI-a ediție a eTravel Conference, eveniment din România dedicat industriei turismului și modalităților de promovare a acesteia în mediul online, ce reunește, ca în fiecare an, un numar mare de specialițti internaționali ți locali.

eTravel Conference a ajuns la ediția a VI-a

eTravel Conference își propune să creeze o punte între industria turismului și mediul online ca mijloc de promovare și susținere, aliniată cerințelor clienților și evoluției tehnologice. Printre noțiunile vizate de eveniment și propuse spre dezbatere anul acesta se numără cele de marketing digital, travel apps și tactici de fidelizare a clienților.
După cum s-a obișnuit deja publicul, evenimentul este structurat sub forma a două conferințe și a două workshop-uri organizate ca master classes și susținute în paralel, pentru unități de cazare și agenții de turism.
Conferinta se adreseaza celor care își doresc să integreze eficient metodele de comunicare și marketing în promovarea afacerii lor, să crească vânzarea numărului de pachete turistice și creșterea notorietății brandului.
Evenimentul se bucură, ca la fiecare ediție, de prezența unor specialiști recunoscuți din turism și marketing digital. Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Minttu Oramma (Momondo), Eugenia Dunaeva (Expedia), Eytan Goldfinger (Travelport), Dragoș Anastasiu (Eurolines), Călin Ile (FIHR), Eugen Iacob (Veltravel.ro), Lucian Boronea (Accent Travel & Events), Sorin Stoica (Eturia).
Urmând link-urile de mai jos se pot parcurge toate articolele scrise după cele mai importante ediții ale evenimentului, administratorul site-ului de știri turism20.ro fiind partener media al evenimentului:

A treia ediție eTravel Awards

În cadrul aceleiași zile va avea loc și eTravel Awards, competiția în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovatoare proiecte din industria online a turismului din România.
Propunerile la eTravel Awards 2017 pot fi făcute în perioada 28 august – 5 octombrie 2017, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului. Categoriile în care poate fi integrat un proiect sunt:
• Best Travel Agency Website
• Best Hotel Website
• Best GuestHouse Website
• Best Travel Marketing Campaign
• Best Destination Campaign
• Best Newsletter Design
• Best Facebook Fan Page
• Best Destination Facebook Fan Page
• Best Travel Application
• Best Blogger Relations Program
• Special Projects
• Best Corporate Travel Blog
De asemenea, în cadrul competiției sunt două categorii speciale ( Most Popular Travel Blogger și Marketer of the year), în care publicul nominalizează, iar mai apoi votează persoanele înscrise la aceste categorii.
Toate proiectele și campaniile vor fi analizate de un juriu format din specialiști în social media, marketing, comunicare, digital și mobile. La categoria Most Popular Travel Blogger se va ține cont doar de votul publicului, iar la categoria Marketer of the Year votul va fi compus din votul publicului și al juriului.
Anul acesta, autorul site-ului de știri turism20.ro face parte din juriul eTravel Awards.
CITEȘTE ȘI:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Coșul de cumpărături din vacanță: România versus top 5 destinații scumpe și ieftine

Next Article

Social media marketing în companiile de turism din România

Related Posts
Total
0
Share