It’s Fly Time, din online în offline

flytime.ro, bilete de avion
Vine o vreme când online-ul nu mai e suficient, aşa că brandurile din online ies în offline. Bine, exagerez, la fel de bine poate fi vorba de un mix de marketing sau o extensie offline a unor campanii.
În articolul de azi este vorba de situl de rezervări bilete de avion flytime.ro, sit administrat de S.C. Fly Time Empretec S.R.L. din Bucureşti. La momentul actual, firma îşi vinde serviciile într-o cabină specială, ce aduce a corp de avion, amplasată în Piaţa Victoriei, una din cele mai tranzitate staţii de metrou. Bătălie mare pe locație, și Happyșor, mascota Happy Tour, își făcea plimbările pe acolo.
Cum situl este în construcţie, tind să cred că prezenţa serviciului în offline este menită să asigure continuitatea business-ului.
Un alt indiciu ce mă face să cred asta e legat de faptul că firma ce administrează situl a depus o cerere pentru o nouă marcă (.pdf, pagina 4)- It’s Fly Time – , în mai 2013, iar acum se lucrează la brandingul sitului şi la vizibilitatea acestuia.
Pe lângă posibilitatea de a rezerva bilete de avion, situl flytime.ro oferă vizitatorilor şi posibilitatea de a face rezervări la hoteluri sau de a achiziţiona pachete avion+hotel. Situl este construit pe o platformă oferită de dcs +, mai exact pe soluția Advanced Travel Booking System, o soluție ce integrează un XML cu mai multe servicii web și GDS-uri.
De asemenea, odată cu înregistrarea noii mărci, activitatea Fly Time în social media a încetat. Pagina de Facebook nu a mai fost actualizată de pe 13 mai 2013. Parese că pagina e populară în categoria de vârstă 13 – 17 ani. 🙂 Și pe Pinterest se pot cumpăra fani/followers?
Foto: Cătălin Macovei

Total
0
Shares
0 comments
  1. Am vazut pe flytime.ro ca ofera si VISA pentru Dubai la 100 EURO in doar 3-5 zile in conditiile in care orige agentie de turism spune ca dureaza 14 zile. Este reala aceasta firma? Traiam cu impresia ca e fake gen miile de siteuri pentru viza in america.

  2. Alexandru, după detaliile pe care le-am dat în articol, e cât se poate de reală atât firma, cât şi furnizorul soluţiei pe care e construit situl. Poate voiai să întrebi dacă e serioasă. 🙂
    Nu am apelat la serviciile lor, dar le poţi testa chiar tu în punctul lor de lucru de la metrou Victoriei.
    Cât despre viza de Dubai, nu mă pot pronunţa.

  3. Eu am cumparat viza de la ei si pot spune ca sunt cat se poate de seriosi si foarte cooperanti.
    Se pare ca au un parteneriat cu ambasada Emiratelor Unite aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Tulburenţe pe nişa recomandărilor de promoţii pentru bilete de avion

Next Article

Setarea unei campanii de remarketing (5)

Related Posts
Total
0
Share