Descoperă Ilfovul, ghid turistic online dezvoltat de Asociația Oamenilor de Afaceri din Ilfov

ghid turistic, ilfov

Deşi Ilfovul este pe lista judeţelor ce sunt vizate de proiecte Regio, axa prioritară 5, nu am descoperit până acum vreo iniţiativă de promovare online a judeţului, d’apăi de vreun ghid turistic Ilfov. Aţi zice că nu e mare pierdere, pentru că nu e cine ştie ce de văzut prin Ilfov. Ei bine, cred că trebuie să vă schimbaţi această părere. Doar gândiţi-vă la pădurile perii-urbane.

Zilele trecute am dat peste ilfov-ghid.ro, un portal de promovare turistică a judeţului Ilfov, dezvoltat de către Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Ilfov (AOA-IF). După numele de domeniu aş fi zis că e un director de firme, noroc că am avut curiozitatea să intru pe sit să văd despre ce e vorba.

harta bucuresti ilfov

Este cu ceva deosebit situl? Nicidecum, singurul său avantaj fiind acela că este singurul care promovează Ilfovul din punct de vedere turistic.

Portalul oferă informaţii generale despre Ilfov, despre localităţile din cadrul judeţului, dar şi recomandări de petrecere a timpului liber, oferte speciale ale operatorilor de servicii turistice şi destinaţiile turistice din judeţul Ilfov. Portalul funcţionează şi ca o platformă de promovare pentru operatorii economici din judeţ, ce doresc să îşi promoveze restaurantele, magazinele, cluburile sau spaţiile de agrement.

Caută aici unități de cazare în Județul Ilfov

Prezentările localităţilor din cadrul judeţului conţin descrieri de pe Wikipedia sau de pe paginile de internet ale primăriilor judeţene.

Judecând după singurul exemplu prezent (vezi pagina dedicată localităţii Afumaţi) pe sit, se vrea a se pune accent pe partea de informare asupra localizării obiectivelor, a localizării punctelor de interes general pentru un turist (gară, puncte de informare, poliţie, puncte de prim ajutor, poştă etc.), lucru pe care îl experimentez şi eu de ceva tip în articolele de pe calatoruldigital.ro.

Voi vă optimizaţi astfel de detalii în articolele în care oferiţi informaţii despre punctele de interes sub formă de adrese, date de contact etc.?

ghid turistic ilfov, ghid turistic judetul ilfov

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cum se seteaza o campanie de Remarketing (2)

Next Article

Mallorca. Palma de Mallorca. Preambul

Related Posts
Total
0
Share