bileteavion.ro pe mobil

bileteavion.ro
Începând cu luna iulie 2013, bileteavion.ro, sit ce facilitează rezervarea biletelor de avion, este accesibil şi în varianta mobilă.
Dacă despre 2012 am zis că a fost anul aplicaţiilor mobile în turism, anul 2013 este anul siturilor mobile pe aceeaşi nişă, modalitate de expunere îmbrăţişată de siturile de cazare şi rezervări bilete de avion.
Terminal 1 Travel, agenţia de turism care administrează situl, a luat această decizie în urma analizei traficului pe versiunea desktop a bileteavion.ro. Deşi neoptimizată pentru mobil, aceasta primea un procent de 15% din vizite (ca viziatori unici) de pe dispozitive mobile.
În articolul despre momentul oportun de transpunere a unui sit desktop într-o aplicație mobilă sau într-un sit mobil, spuneam că un trafic generat în proporție de 20-30% de pe dispozitive mobile e semnul care ar trebuie să ridice această problemă, dar că nu este o regulă bătută în cuie. M-am înșelat, pragul de vizite e mult mai mic decât estimare mea.
Pentru permite întreg procesul de rezervare de pe varianta de mobil, situl oferă posibilitatea de plată online printr-un modul de plată optimizat pentru telefonul mobil de la mobilPay. Partneriatul cu mobilPay a fost semnat în luna noiembrie 2012.
bileteavion.ro are în spate platforma GDS Amadeus. Acesta a fost nominalizat la eTravel Awards, la categoria Web Reservation System, și la categoria cel mai bun website românesc de rezervări online din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2013.
[via bileteavion.ro/blog]

Total
0
Shares
0 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Călător în România

Next Article

Călătorii economice și ecologice cu autostopul.ro

Related Posts
Total
0
Share