Skip to main content

bileteavion.ro pe mobil

bileteavion.ro
Începând cu luna iulie 2013, bileteavion.ro, sit ce facilitează rezervarea biletelor de avion, este accesibil şi în varianta mobilă.
Dacă despre 2012 am zis că a fost anul aplicaţiilor mobile în turism, anul 2013 este anul siturilor mobile pe aceeaşi nişă, modalitate de expunere îmbrăţişată de siturile de cazare şi rezervări bilete de avion.
Terminal 1 Travel, agenţia de turism care administrează situl, a luat această decizie în urma analizei traficului pe versiunea desktop a bileteavion.ro. Deşi neoptimizată pentru mobil, aceasta primea un procent de 15% din vizite (ca viziatori unici) de pe dispozitive mobile.
În articolul despre momentul oportun de transpunere a unui sit desktop într-o aplicație mobilă sau într-un sit mobil, spuneam că un trafic generat în proporție de 20-30% de pe dispozitive mobile e semnul care ar trebuie să ridice această problemă, dar că nu este o regulă bătută în cuie. M-am înșelat, pragul de vizite e mult mai mic decât estimare mea.
Pentru permite întreg procesul de rezervare de pe varianta de mobil, situl oferă posibilitatea de plată online printr-un modul de plată optimizat pentru telefonul mobil de la mobilPay. Partneriatul cu mobilPay a fost semnat în luna noiembrie 2012.
bileteavion.ro are în spate platforma GDS Amadeus. Acesta a fost nominalizat la eTravel Awards, la categoria Web Reservation System, și la categoria cel mai bun website românesc de rezervări online din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2013.
[via bileteavion.ro/blog]

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

0 thoughts to “bileteavion.ro pe mobil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.