Skip to main content
orga, prejmer, biserica fortificata

Vacanţe ieftine de la Activ Tours direct pe telefonul mobil

Activ Tours, aplicatie mobila
Cum navigam eu prin magazinul Google Play, am dat peste aplicaţia mobilă a agenţiei de turism Activ Tours.
Se pare că agenţiile de turism care au aplicaţii mobile sunt mai multe decât mă aşteptăm.
Aplicaţia Activ Tours mi-a atras atenţia mai degrabă din cauza mixului de pachete pe care le pune la dispoziţie şi mai puţin prin realizare.
Practic, în aplicaţie se găsesc oferte speciale, pachete turistice de tip city-break, bilete pentru parcuri de distracţii, dar şi bilete la evenimente sportive sau, printr-un parteneriat cu Eventuria, la concerte.
Utilizatorii aplicaţiei pot naviga prin fiecare secţiune, printre ofertele disponibile, fie prin scroll, fie prin căutare în pagină după cuvinte cheie.
În ceea ce priveste pachetele pentru evenimente, acestea includ doar preţul evenimentului şi al cazării, transportul nefiind inclus. Simulările cu serviciile de transport incluse nu sunt permise în aplicaţie, utilizatorii fiind nevoiţi să ceară o cerere de afertă pentru acest lucru, prin email sau telefon.
Paginile descriptive pentru fiecare ofertă în parte sunt burduşite cu text, tabele şi secţiuni pentru poze.
Aplicaţiei îi lipseşte facilitatea de salvare a ofertelor că favorite, precum şi o funcţie de notificare atunci când preţurile sau orice detalii ale ofertelor se schimbă.

Descarcă aplicația
Disponibil pe Google Play
Şi cred că cele două facilităţi îi vor lipsi mult timp, atât timp cât aplicaţia mobilă nu este decât un browser ce afişează subdomeniul de mobile al sitului, m.activtours.ro, nexistand nicio diferenţă majoră între cele două modalităţi de expunere.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.