Fii la curent cu evenimentele din Cluj cu aplicaţia Nappoca

Cred că în vreo 2-3 ani de zile nu va mai exista oraş în România fără că acesta să fie prezent pe dispozitivele mobile printr-o aplicaţie.

În continuare, focusul asupra acestui tip de aplicaţii va veni din partea dezvoltatorilor independenţi, administraţia publică focusându-se mai degrabă pe infrastructură şi alte probleme mai de impact pentru societate.

Este şi cazul aplicaţiei Nappoca, aplicaţie dedicată oraşului Cluj-Napoca, mai exact zonei de evenimente.

Aplicaţia afişează informaţii despre evenimente şi localuri din Cluj, informaţiile fiind furnizate de către situri de evenimente Cluj Life şi PartyTude. Informaţiile sunt organizate fie sub formă de listă, fie prin afişare pe hartă, localurile fiind afișate în funcție de poziția utilizatorului. Ce mi se pare interesant e faptul că aplicaţia oferă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga evenimentele în calendar, fiind printre puţinele aplicații care oferă astfel de facilități pentru utilizatori.

going-out, timp liber, Cluj, Fortune Intel

Aplicația a fost dezvoltată de firma Fortune Intel, firmă de software și web development din Cluj-Napoca, firmă ce s-a ocupat și de dezvoltarea aplicației pentru TIFF 2013.

Descarcă aplicația
Disponibil in App Store Disponibil pe Google play
Cu începere din 14 martie 2014, timp de 2 zile, programatorii și designerii de aplicații din Cluj au ocazia să dezvolte pentru primăria Cluj, folosind date puse la dispoziție de aceasta, aplicații mobile pentru cetățeni în cadrul hackatnon-ului Cluj City Apps, un eveniment organizat de Clusterul Cluj IT în colaborare cu Cluj Hub și Primăria Cluj-Napoca. În urma evenimentului, se vor alege 5-10 aplicații din rândul cărora e posibil să se remarce și o aplicație ce ar putea face concurență aplicației Nappoca, primăria punând la dispoziție o bază de date ce include și date despre autorizațiile de funcționare ale cluburilor din oraș, alături de date despre restaurante, parcări etc.

[via clujlife.com]
Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj, primul aeroport din România deservit de o aplicaţie mobilă

Next Article
gala, prestige tours

Noi destinații Prestige Tours pe anul 2014

Related Posts
Total
0
Share