Skip to main content
Vernon Chan, My Diner Network, aplicatie mobila

3 aplicații mobile pentru căutat restaurante sau food delivery

Nu neapărat ultima problemă ce trebuie rezolvată dacă călătoriți prin țară este mâncarea, problemă pe care o puteți rezolva fie comandând în locul în care sunteți cazați, fie servind masa la un restaurant din apropiere.

Iată 3 aplicații testate de mine:

Chef Buzu (Android | iOS)

Un mod indenit în care vă puteți alege destinația de călătorie este folosind aplicația Chef Buzu. În funcție de bucătăria de un anumit specific aplicația vă va recomda pensiuni sau restaurant dintr-o zonă de interes, în care se servesc preparatele pe care le căutați.

CITEȘTE ȘI: Turismul culinar, promovat prin aplicația Chef Buzu

RestoBYT (Android | iOS)

Deși am căutat să vă recomand aplicații care acoperă mai toată țara sau cel puțin mai multe localități mari din țară, nu pot ignora aplicația RestoBYT, lansată ca Book Your Table. Practic, aplicația este un agregator de restaurante din București, prin intermediul căruia puteți să vă rezervați masa la restaurantul dorit.

CITEȘTE ȘI: Când ai făcut ultima dată o rezervare la restaurant … dintr-o aplicaţie mobilă?

HipMenu (Android | iOS)

hipMenu, aplicație dezvoltată de către o echipă de tineri din Cluj, colaborează cu peste 65 de restaurante din Cluj Napoca, Timişoara şi Oradea. Prin intermediul aplicației utilizatorii pot alege mâncărurile dorite fie ca livrare, fie ca ridicare personală, fie își pot rezerva un loc la restaurant.

Nu ratați nici primele 3 articole din seria dedicată aplicațiilor mobile pentru turism în România:

Foto: Vernon Chan, My Diner Network 9 via Flickr, Creative Commons Attribution

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.