7 aplicații mobile pentru recomandări de obiective, puncte de interes, evenimente

aplicatii mobile, calatorii, turism Romania, calatorii Romania

Pentru a vă face plimbările mai plăcute prin locurile pe care le vizitați folosiți aplicațiile de tip ghid turistic sau planificatoarele de vacanțe. Mai jos găsiți 7 recomandări de astfel de aplicații, toate testate de mine.

Muzee și Colecții din România (Android | iOS)

Aplicația Muzee și Colecții din România a fost dezvoltată de către Asociaţia Prietenii Muzeului Naţional de Istorie a României, în colaborare cu Institutul Naţional al Patrimoniului, şi pune la dispoziţia utilizatorilor lista completă a muzeelor din România (943 la număr), oferindu-le informații de contact și nu numai.

CITEȘTE ȘI: Muzee și Colecții din România

Monumente România (Android | iOS)

Aplicația Monumente România este un ghid digital cu informații despre 19881 monumente istorice din România, monumente ce includ case, ansambluri urbane și rurale, biserici, mănăstiri, cetăți, castele, statui, cruci, morminte și multe alte categorii, fără situri arheologice.

CITEȘTE ȘI: Monumente România

Redescoperă România (Android | iOS)

Nu aveți cum să nu fi auzit despre această aplicație, intens promovară într-una din edițiile campaniei cu același nume. În funcție de preferințe, pe un API Google Maps sunt afișate puncte de interes turistic pe o anumită rază.

CITEȘTE ȘI: Redescoperă România de pe telefonul mobil

Tourist Informator (Android)

Tourist Informator este poate cea mai complexă aplicație mobilă cu puncte de interes turistic, aplicația regăsindu-se și pe câteva info-chioșcuri din centre de informare turistică. Utilizatorii au acces la tot ce înseamnă informație de interes turistic, de la cazare, la atracții și activități.

CITEȘTE ȘI: Tourist Informator, de la info-chioșc la aplicație Android

SkyTrip Road (Android)

SkyTrip Road este un planificator de tură cu autorul căruia utilizatorii își pot alege atracțiile turistice de pe un traseu de interes.

CITEȘTE ȘI: Ai plecat la drum? Vezi ce poţi vizita cu SkyTrip Road

Harta CeSăVezi (Android | iOS)

Aplicația Harta CeSăVezi se găsește în aceeași categorie cu cele două aplicații de mai sus.

Evident, dacă vizitați un oraș anume, căutați aplicația dedicată acestuia, cei de la Eventya au o suită de aplicații pentru majoritatea orașelor mari din țară. Sau, dacă sunteți atașați de un anume brand din turism cu prezență mai în toată țara, instalați aplicația și folosiți-o ori de câte ori aveți ocazia.

Cei ce călătoresc nu o fac neapărat numai pentru obiective turistice, așa că evenimentele muzicale sau de orice altă natură sunt și ele de interes.

Orașul Meu (Android | iOS)

Aplicația Orașul Meu conectează utilizatorii la peste 1.500 de evenimente introduse în medie lunar, în București și în orașele mari ale țării sau de pe Valea Prahovei și de pe litoral.

Nu ratați nici primele 2 articole din seria dedicată aplicațiilor mobile pentru turism în România:

Foto: louisabandura, Handy im Wald via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
avream iancu, targu mures, statuie

1 Decembrie în Târgu Mureș

Next Article
Vernon Chan, My Diner Network, aplicatie mobila

3 aplicații mobile pentru căutat restaurante sau food delivery

Related Posts
Total
0
Share