Aplicația de vânzare online a biletelor CFR a primit îmbunătățiri

CFR, sageata albastra

Ieri, CFR Călători a lansat o nouă versiune a aplicaţiei online de vânzare a biletelor de tren pentru trenurile InterCity, InterRegio şi Regio Expres. Aceasta este disponibilă pe pagina oficială a CFR Călători, www.cfrcalatori.ro, şi are în spate un modul al sistemului de vânzare bilete de tren xSell, xSellTicketing OnLine.

Dacă înainte de actualizare cumpărarea biletelor se putea face cu până la 24 de ore înaintea plecării, noua versiune a aplicaţiei permite cumpărarea biletelor de tren online într-un interval care poate varia de la 30 de zile până la 12 ore înainte de cursa aleasă.

O dată cu această actualizare, pe lângă emailul de notificare călătorii mai pot opta pentru SMS-ul de confirmare a comenzii, ce afişează suma plătită şi seria biletului achiziţionat. Dacă bifează notificarile prin SMS, călătorii vor primi alerte ori de câte ori vor exista schimbări în programul unei curse.

Conform comunicatului de presă, tehnologia utilizată este mai rapidă, platforma de vânzare fiind la fel de uşor de utilizat, oferind şi mai multe informaţii călătorilor pentru ca aceştia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie.

Revenind, pentrua atrage călătorii către platforma online, CFR Călători acordă o reducere de 5% pentru fiecare bilet cumpărat online plus alte reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul.

Deși interfața platformei de vânzare bilete de avion e rămasă încă în perioada web 1.0, aceasta a fost simplificată, utilizatorii nemaifiind nevoiți să completeze ditamai formularul de înregistrare sau să confirme datele la o agenție de vânzare bilete.

Foto: Gabriel, Train/tren – Pausa railway station via Flickr, Creative Commons Attribution

[via cfrcalatori.ro]
Total
0
Shares
1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Alina Ostahi a fost numită Head of Sales pentru Travelport România

Next Article
Parc Guell, Barcelona

Barcelona pe fast-forward cu Happyşor, #calatoruldigital (ziua 2)

Related Posts
Total
0
Share