Alina Ostahi a fost numită Head of Sales pentru Travelport România

Redifining travel commerce
Travelport, platforma globală pentru industria de turism, care în urmă cu o săptămână s-a rebrănduit, noul motto fiind “We’re redifining travel commerce”, anunţă numirea Alinei Ostahi în poziția de Head of Sales pentru Travelport în Romania. În această poziţie, Alina Ostahi este responsabilă de conducerea operaţiunilor din România ale Travelport, unde va urmări să consolideze poziţia de furnizor pentru clienţii de top, agențiile de turism online  şi companiile de management al călătoriilor.
Alina Ostahi vine de la Western Union, lider în serviciile globale de plăţi, unde a fost responsabilă cu implementarea cu succes a strategiilor de ţară şi de creştere a canalelor de distribuţie în România, Bulgaria, Moldova, Ungaria şi Letonia, lucrând cu bănci de top, organizaţii poştale şi retaileri.
De asemenea, Travelport l-a numit pe Cristian Raceu în poziția de Sales and Account Manager. Cristian Raceu a lucrat anterior în calitate de manager de zonă la SIVECO Romania, dar aduce şi o bogată experienţă acumulată după ce a petrecut peste 5 ani la Oracle, unde a fost în contact cu companii locale şi internaţionale.
Marcin Pilarski, Managing Director pentru Travelport în Europa de Est,  declară cu privire la cele două numiri: „Focusul actual pe oferirea de servicii cu valoare adăugată în comercializarea produselor auxiliare de la companiile aeriene, călătoriilor de afaceri, serviciilor hoteliere şi de plăţi va avea nevoie de leadership local puternic şi sunt convins că acum avem persoanele potrivite la locul potrivit”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article
moieciu, rucar-bran, bran, brasov

Acest minunat cadru natural de la Moieciu

Next Article

Aplicația de vânzare online a biletelor CFR a primit îmbunătățiri

Related Posts
Total
0
Share