Young Skal Bucharest își mărește echipa

Young Skal, recrutare
Am remarcat în ultimul timp o grămadă de vizite în secţiunea Despre autor, deci nu cred că mai sunt cititori care nu îmi cunosc încă background-ul.
După cum puteţi deduce de acolo, în adolescenţă am făcut şi eu parte dintr-o asociaţie a tinerilor pasionaţi de turism montan şi am avut ocazia să particip la câteva acţiuni ale acesteia, acțiuni care m-au ajutat în formarea mea ca viitor specialist în turism.
Da, recunosc, nu am profitat la maxim de statutul de membru, drept pentru care, de-a lungul timpului, conştientizând avantajele pe care le-ar fi putut avea asupra mea în materie de educaţie personală prin educaţie turistică, am încurajat pe oricine a dorit să mă asculte să considere genul acesta de apartenenţe la grupuri de genul.
Ultimul îndemn de acest fel l-am făcut în toamnă, în cadrul Universităţii de Vară de la Braşov, unde am susţinut o prezentare alături de Andrei, membru Young Skal, una din organizaţiile care ajută tinerii în demersul lor pentru a deveni profesionişti în turism.
Profit acum iar de ocazie pentru a îndemna pe cei ce se pregătesc de o carieră în turism să profite de oportunităţile care apar, asta pentru că Young Skal Bucharest recrutează membri.
Skal International, organizaţia din care face parte şi divizia din Bucureşti, derulează proiecte cu teme educaționale, de promovare a turismului, ecologice sau caritabile, având susținerea unor cunoscuţi experți din industrie.
Dacă ai între 25 şi 35 de ani, vorbeşti engleza la nivel conversaţional şi te pregăteşti de o carieră în turism, te poţi alătura şi tu echipei Young Skal Bucharest, completând formularul de înscriere de pe situl organizaţiei, până pe data de 11 martie 2014.
Ca să înţelegeţi în ce tipuri de activităţi vă puteţi implica, vreau să vă recomand un articol recenzie al unui eveniment Young Skal Bucharest: Turism în România în 2030.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Prestige Online şi programul de loialitate pentru agenţi Lumea Exploratorilor Prestige

Next Article

Călătorii Carpatair își pot plăti bagajul de cală direct pe situl operatorului aerian

Related Posts
Total
0
Share