Călătorii Carpatair își pot plăti bagajul de cală direct pe situl operatorului aerian

Carpatair, Carpatair Saab 2000

Foto: Aero Icarus, Carpatair Saab 2000; YR-SBK@OTP;10.10.2008/529az via Flickr, Creative Commons Attribution

De la sfârşitul lunii februarie 2014, pasagerii Carpatair pot face online formalităţile pentru bagajul de cală/suplimentar, având posibilitate de a plăti online taxa aferentă prin sistemul de plată în avans, de pe sit. Plata se poate face atât pentru zborul tur, cât şi pentru zborul retur.

Serviciul este disponibil atât pentru pasagerii care și-au rezervat biletul direct de pe situl operatorului aerian, cât şi pentru cei care au făcut rezervarea prin Call Center-ul Carpatair sau prin alte agenţii de turism. Pentru a putea demara formalităţile de înregistrare a bagajului de cală pasagerii au nevoie de referinţa rezervării (booking reference) şi numărul biletului (ticket number). Operaţiunea este permisă până la 24 de ore înaintea orei de zbor, fiind imposibilă în ziua zborului.

carpatair, bagaj de cala, plata online

Avantajul acestei facilităţi este acela de a reduce timpul de aşteptare la cozile din aeroport. Bagajele de cală suplimentare pot fi adăugate chiar dacă s-a mai făcut acest lucru o dată. Informaţiile noi privind numărul și tipul de bagaj achiziţionat vor fi vizibile în rezervarea pasagerului, după confirmarea plăţii.

Plata bagajului de cală se face online, cu cardul de credit, sistemul de securizare al tranzacţiilor fiind gestionat de procesatorul de plăţi din Germania, Wirecard. Confirmarea de plată vă fi trimisă pasagerului prin email, aceasta fiind necesară la check-in.

[via airlinestravel.ro]
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Young Skal Bucharest își mărește echipa

Next Article

Estimare Tripsta: în 2014, piața online de bilete de avion va înregistra o creștere de 20-25%

Related Posts
Total
0
Share