Estimare Tripsta: în 2014, piața online de bilete de avion va înregistra o creștere de 20-25%

Conform unui comunicat de presă remis turism20.ro, Marius Negre, Country Manager Romania, Tripsta, a declarat faptul că echipa Tripsta estimează o piața online a biletelor de avion în creștere cu 20-25% comparativ cu anul 2013. Ca uramare a acestei estimări, Tripsta își va continua investițiile pentru dezvoltarea centrului operațional din România.
În 2012, piața biletelor de avion din România a fost estimată la 55 de milioane de euro, un număr de 100.000 de bilete de avion fiind achiziționate prin intermediul agențiilor de turism online, dintr-un total de 300.000 de bilete de avion.
Se vor recruta noi membri în departamentele de operațional, marketing și contabilitate pentru a răspunde cerințelor pieței. Din România sunt gestionate activitățile operaționale pentru cele mai importante piețe europene, precum Marea Britanie, Italia, Franța, Spania sau Rusia, dar și piețe exotice precum Noua Zeelanda, Africa de Sud, Filipine, Hong Kong etc.
95% din tranzacțiile Tripsta atât în România, cât și pe plan global, sunt înregistrate pentru bilete de avion.
Pentru că clienții Tripsta folosesc din ce în ce mai mult smartphone-urile și tabletele pentru rezervări, Tripsta va investi în continuare în dezvoltarea versiunii mobile a platformei de rezervări online, iar în cursul anului 2014 va lansa aplicații dedicate pentru iOS și Android.

Foto: ND Strupler, Air Ticket via Flickr, Creative Commons Attribution

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Călătorii Carpatair își pot plăti bagajul de cală direct pe situl operatorului aerian

Next Article

Black Sea Tales, proiect de publishing marca Icar Tours

Related Posts
Total
0
Share