În 2013, românii au făcut peste 700 de rezervări de bilete de avion și hoteluri pe tripsta.ro, de pe dispozitivele mobile

tripsta, rezervari hoteluri, mobil, mobile booking
În 2013, peste 700 de rezervări bilete de avion și hoteluri au fost făcute de români de pe dispozitivele mobile prin intermediul sitului tripsta.ro, acestea reprezentând 11.20% din totalul rezervărilor de pe situl agenției.
Anul trecut, Tripsta făcea public faptul că, în România, o medie lunară de 9% din vânzări vin din rezervări de pe telefoanele mobile, cu precădere de pe terminale iOS.
În 2013, de pe dispozitivele iOS au fost generate 40.59% dintre vizitele de pe situl în română, acestea corespunzând cu 73.4% din rezervari. De această dată, ~57% din traficul mobil a fost generat de pe dispozitive Android, iar restul de pe dispozitive Windows Phone sau BlackBerry.
Cele mai active categorii de vârstă în materie de rezervări mobile s-au dovedit a fi cele de 30-40 de ani (39.25%), în special bărbați ce folosesc dispozitive Apple, și 20-30 de ani (33.77%).
În graficul de mai jos se poate vedea distribuția rezervărilor în funcție de dispozitivele mobile, telefon și tabletă, pentru fiecare țară în care activează Tripsta.
tripsta, mobile bookings, Europe
În continuarea campaniei de reduceri la rezervările hoteliere începute în luna decembrie, în ianuarie Tripsta oferă o reducere de 10% pentru rezervările venite de pe telefonul mobil. Reducerea este valabilă pentru orice rezervare făcută până pe 27 ianuarie 2014.
Vă spuneam cu ceva timp în urmă de cum te poţi diferenţia ca agenţie de turism printr-un sit mobil sau aplicaţie, iar acum Tripsta s-a nimerit a fi exemplu potrivit. Întradevăr, nu va oferi la nesfârşit această reducere, dar faptul că reducerea se aplică la orice rezervare hotelieră, atât timp cât este făcută de pe mobil, evidenţiază agenţia de turism în nişa sa. Spre deosebire de alte agenţii online din .ro, pe zona de mobile Tripsta se focusează pe toată gama de servicii turistice (cazare, bilete de avion, închirieri maşini si, în curând, pachete turistice).
Da, şi paravion.ro a avut o campanie în care oferea o reducere de 40 EUR pentru rezervările din aplicaţie pentru zborurile spre China, doar că această reducere venea din partea operatorului care susţinea aplicaţia. Paravion a recuperat apoi în alte campanii de promovare a aplicaţiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Autobuzul Meu, aplicație pentru transportul public din Târgoviște

Next Article
prejmer, biserica fortificata, brasov

Cetatea țărănească și Biserica Evanghelică din Prejmer

Related Posts
Total
0
Share