Skipass-urile pentru pârtiile de pe Valea Prahovei pot fi cumpărate online

Ochelari de soare
Ochelari de soare

Începând cu această săptămână, iubitorii sporturilor de iarnă din România își pot achiziționa de pe www.teleferic.ro ski pass-uri online pentru pârtiile de pe Valea Prahovei (Sinaia și Predeal). Opțiunea de plată digitală a fost implementată de NETOPIA mobilPay împreună cu Oveit. Teleferic Prahova SA, administratorul site-ului www.teleferic.ro, este compania care administrează cele mai accesate pârtii de pe Valea Prahovei.
Odată selectată opțiunea de plată online, clienții primesc automat pe mail un cod de bare ce se scanează la turnicheți.
Până la finalul lunii ianuarie, ski pass-urile for putea fi plătite și prin mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA, lucru ce va necesita înregistrarea cardulului bancar în aplicație. Astfel, utilizatorii mobilPay Wallet vor avea posibilitatea de a plăti foarte rapid, direct de pe telefon, biletele de acces pe pârtii.

Românii care vor să câștige timp și să scape de aglomerația de la casierie, au acum la dispoziție plata online pe site, de unde își pot achiziționa biletele pentru accesul pe pârtiile din Valea Prahovei.

Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay

Pentru Teleferic Prahova, anul 2016 a fost un an al schimbărilor. Preferințele și așteptările clienților noștri se schimbă, astfel ne confruntăm cu o concurență la nivel mondial de la destinații care sunt dezvoltate și dețin facilități turistice de înaltă calitate. Odată cu relansarea website-ului societății, ne dorim să consolidăm poziționarea competitivă a Văii Prahovei ca destinație pe tot parcursul anului. Un obiectiv important al societății este cel de a crea experiențe montane spectaculoase. Primul pas este îmbunătățirea canalelor de comunicare și de vânzare, astfel am decis să lansăm opțiunea de plată online.

Claudiu Ciubotaru, Director de Marketing Teleferic Prahova

Întreg sistemul de ticketing disponibil pe www.teleferic.ro a fost implementat de platforma Oveit.com.

CITEȘTE ȘI: Vremea pe site-ul tău

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

FastOrder, chelnerul de pe telefonul mobil

Next Article
Aplicatie mobila, aplicatie mobila turism, Cluj Tourism, Consiliul Judetean Cluj

Județul Cluj are o aplicație mobilă pentru promovare turistică

Related Posts
Total
0
Share