Strategii online pentru travel

hotseat, travel
HotSeat este o serie de evenimente dedicate strategiei digitale, ce ajută posesorii, administratorii sau oamenii implicați în afaceri online să crească performanța siturilor afacerilor prin orientarea către design, web development, pay per click, SEO și social media.
Dacă citiţi blogul de faţă, cu siguranţă activaţi în mediul online, fiind un om cheie în una dintre cele 5 arii ale afacerii pe care o deţineţi, administraţi sau pe care o reprezentaţi.
Aşadar, dacă sunteţi interesaţi de design, web development, pay per  click, SEO şi social media pentru o afacere din turism, nu ezitaţi să participaţi la evenimentul HotSeat Travel, eveniment de steategie online pentru agenţiile de turism şi nu numai.
Acesta va avea loc pe data de 5 iunie 2014, la Hotel Europe Royale, cu începere de la ora 19.00. Participarea este gratuită, înscrierile făcându-se aici.
Participând la eveniment, puteți afla insight-uri de la specialiști precum Alin Stan, George Maicovschi, Cătălin Macovei, Mihai Arpeghis, Alex Gavril. Mai multe informații despre experiența lor în online găsiți în secțiunea dedicată vorbitorilor la eveniment de pe situl hotseat.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

S-au desemnat câștigătorii galei Hotel Tourism & Leisure Investment 2014

Next Article

Agenţiile de turism cu afişaj stradal ar trebui să aibă în vizor Google Glass

Related Posts
Total
0
Share