Skip to main content

Travelport a reînoit contractul de colaborare cu Hilton Worldwide

travelport, comunicat de presa
Ca orice GDS, Travelport asigură distribuirea într-un mod extrem de eficient al conținutului hotelier către industria de turism. Ca parte a strategiei globale de distribuție hotelieră, Travelport a semnat, la începutul săptămânii, reînoirea contractului multi-anual cu lanțul hotelier Hilton Worldwide.
Astfel, agențiile de turism din România și nu numai care folosesc platforma de distribuție Travelport pot efectua căutari și rezervări la peste 4.100 hoteluri din rețeaua Hilton Worldwide, hoteluri în regim de management (Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels), franciză (Hampton Inn), hoteluri proprietate sau închiriate (Hilton Garden Inn, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton, Curio – A Collection by Hilton ) și proprietăți în regim de time-share (Hilton Grand Vacations), ceea ce înseamnă acces la 680.100 camere în 92 de țări. În baza noului contract, accesul este nelimitat la ofertele disponibile.
Deși se numără în primele 10 lanțuri hoteliere din lume, Hilton Worldwide acrodă o mare atenție rețelei de clienți agenții de turism din întreaga lume.

Petruș Lungu

În ultimii ani m-am plimbat ceva prin țară și prin afară, iar mai nou am înclinații spre cicloturism. De asemenea, practic la nivel de amator snowbording-ul și kiting-ul și încă mai fac față unor ture moderate de trekking. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.