6 luni gratuite de testing pentru channel managerul MappingMaster

muzeul callatis

Prin amabilitatea celor ce administrează soluția MappingMaster, vă ofer posibilitatea de a testa gratuit, timp de 6 luni, channel managerul lor. Folosiți codul promoțional TURISM20 la înregistrarea unui cont nou pe site.
Într-un studiu global realizat de Transparency Market Research, s-a scos la iveală faptul că, la nivel global, 75% dintre hotelierii intetresați de un software cu care să gestioneze afacerea caută ca acesta să integreze și un sistem de management al rezervărilor. Adică să integreze și un channel manager.

Cum poate ajuta MappingMaster hotelierii?

Despre ce știe să facă un software cloud based de channel management am mai vorbit și cu altă ocazie, drept pentru care, de această dată, aș dori să vă îndrept atenția către serviciul MappingMaster. Puteți testa gratuit channel managerul, timp de 6 luni, dacă folosiți la înregistrare codul TURISM20. În mod normal, varianta de trial este de 14 zile.
MappingMaster ajută administratorii de unități de cazare să își conecteze canalele de distribuție într-o singură platformă de gestionare a acestora. Soluția de channel manager permite actualizarea disponibilității camerelor, tarifelor etc. pe mai multe canale de distribuție în mod automat, dar și canalelor de distribuție să notifice orice rezervare înapoi în aplicație.

Poziționare la nivel global

De mai bine de 12 ani, MappingMaster colaborează cu peste 1500 de hoteluri la nivel internațional. Domeniile de experiză MappingMaster sunt revenue management, marketing, rezultate bazate pe performanță, managementul vânzărilor, channel management, listare OTA și contractare hotelieră.
Aplicația cloud-based de channel management MappingMaster este conectată la peste 90 de canale de distribuție la nivel global, printre care se numără și Expedia, Booking.com, Agoda, HRS sau HotelBeds. În perioada de testing se poate conecta un număr nelimitat de canale de distribuție.
În România, câteva branduri cunoscute de hoteluri independente folosesc deja channel managerul Mappingmaster sunt Ioana Hotels Sinaia, Poesis Satu Mare, Hotel Regal Brașov și Hotel Marea Neagra Sinaia. Timp de 6 luni, aceste hoteluri vor cheltui cu până la 600 de euro mai puțin cu gestiunea afacerii.
În privința celor mai active țări din regiunea Europa de Est în care se folosește channel managerul Mappingmaster, se remarcă România, Slovenia și Croația.
După perioada de testing, vă aștept cu feedback și pe blog.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Article

Cât a vândut Vola.ro în primele 24h de campanie Black Friday

Next Article

Millennium Tour se pregătește să lanseze un nou brand online pentru pachete de vacanță

Related Posts
Total
0
Share